-
-
Serbian Forum Moderator
Povreda je stvarno previše viđao sam i gore rasporede.
-
-
Као што рекох, терор се наставља! 24х немам ни 1 меч и онда ми спрче 4 за мање од 24х. Ово стварно мора да је баг!?
-
Serbian Forum Moderator
Prijavi podršci jedino ti to ostaje.
-
E pa ovako da i ja kazem poneku rec... u potpunosti se slazem sa covekom , nema realnosti da se evo vec je trinaesto kolo,to znaci polusezona,meni povredi 11 igraca ... navedite mi jedan klub u istoriji fudbala koji je imao povredjenih 11 igraca na polusezoni a da nije u pitanju avionska nesreca ili tome slicno ... prvi put kada sam batalio da igram top eleven upravo iz tog razloga i izgleda da cu ga bataliti ovaj put mnogo,mnogo ranije .... mislim da nema potrebe da trosim svoje vreme postavljajuci slike kao moj prethodnik ... molim da uvidite da na ovaj nacin samo gubite dobre igrace ... ah da , postovacu odluku svog prethodnika , t.j. vise Vam dinar necu dati dok se ovo ne popravi ... postavicu ustvari samo upravo zavrsenu utakmicu i da pritom napomenem da igram taktiku sa 2 mc a trenutno raspolazem sa 5 igraca koji su na toj poziciji i svi su povredjeni na 4 do 7 dana ....
Last edited by Jankovicpavle; 12-01-2013 at 05:09 PM.