kad vec imate tolike broje propuste napravite da makar sam mogu da prodajem igrace od 5 zvezdica...POSTO NI TAKO NEMOGU DA PRODAM,nego mi samo rodaje...
inace moj profil je Adnan Black Kaljic, Klub -FC Partizan pa proverite
kad vec imate tolike broje propuste napravite da makar sam mogu da prodajem igrace od 5 zvezdica...POSTO NI TAKO NEMOGU DA PRODAM,nego mi samo rodaje...
inace moj profil je Adnan Black Kaljic, Klub -FC Partizan pa proverite
hahaha , verovatno si im se zamerio zato sto ti se klub zove FC Partizan , u podrsci rade samo Zvezdasi
Salim se naravno ... moras uvek voditi racuna o finansijama , nemoj se ljutiti i ja , kada sam igrao prvi put batalio sam na 20 levelu (najvise zbog gubljenja utakmica od ekipa koje nemaju cak ni formaciju a ja sam svaki level imao skoro skautsku ekipu , tako da sam odlucio da prestanem sa lupanjem miseva i tastatura) ... sada sam opet poceo i 6-ti sam level , mnogo je zanimljivije igrati na pocetku a posle se smori dosta igraca i igrica postaje monotona ... moj ti je savet otvori novi tim i kreni ispocetka a taj koristi samo za skupljanje tokena pa sa njima radi sta znas ...
Last edited by Jankovicpavle; 01-31-2014 at 03:20 PM.
ma i ja se zaboravio da su ovu igru nasi napravili...normalno je da mora imati mita i korupcije i namestaljki![]()