Results 1 to 10 of 27

Thread: problemi sa prodajom igraca

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Community Tester
    Quote Originally Posted by Adnan Black Kaljic View Post
    Milane Ja NE MOGU da prodam nijednog igraca...ni onog sa 5 zvezdica ne mogu da prodam?!? i kako da budem u plusu,pa i real i mancester prodavaju igrace da bi imali novca,a ne ja sto igram ovu virtuelnu igru vec skoro 4 god.
    Pa kako da prodas kad nema ko da ga kupi? Valjda znas koliko igraca ima na najvisem nivou.
    Druga varijanta je da je star i los, a ima boljih na TL, pa je logicno da niko nece da ga kupi.
    Imam 3 tima na najvisem nivou na 3 ralizicta severa.
    Na jednom imam problem sa finansijama ali samo i iskljucivo sam ja kriv zbog toga. Isto tako znam da bez obzira na server i level uvek mozes adekvatno da vodis racuna o finansijama, tako da...

Newbie
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    Pa kako da prodas kad nema ko da ga kupi? Valjda znas koliko igraca ima na najvisem nivou.
    Druga varijanta je da je star i los, a ima boljih na TL, pa je logicno da niko nece da ga kupi.
    Imam 3 tima na najvisem nivou na 3 ralizicta severa.
    Na jednom imam problem sa finansijama ali samo i iskljucivo sam ja kriv zbog toga. Isto tako znam da bez obzira na server i level uvek mozes adekvatno da vodis racuna o finansijama, tako da...
    ahaaa...e sad kako da promenim server???