Results 1 to 4 of 4

Thread: kofercici prijatelja

Newbie

Question kofercici prijatelja

evo ovako,primetio sam da kad mi posalju prijatelji kofercice recimo 5 njih ja dobijem samo jedan?? zar nije logicno od svakog po jedan znaci 5 prijatelja 5 kofercica ( 5 prijatelja mi salju npr. 5 crvenih kofercica moj saldo je 5 jel tako! ne! moj saldo je 1???) nadam se da sam bio jasan, da ne bude kao ono : pa normalno da ne mozes da dobijes po 5 zelenih,plavih i crvenih ili tako nesto. ah,da to je isto i sa skil poenima (da se ne ponavljam) dobijem samo jedan.

Rookie Немањићи ФК's Avatar
    Јок!
    У току дана можеш примити само по један примерак од сваке врсте коферчића (небитно колико ти људи шта шаље).
    Такође, један пријатељ ти може послати само један коферчић од једне врсте.
    Надам се да си успео да ме разумеш.
    ПС. Исто важи и за скилове!

Newbie
    Quote Originally Posted by Немањићи ФК View Post
    Јок!
    У току дана можеш примити само по један примерак од сваке врсте коферчића (небитно колико ти људи шта шаље).
    Такође, један пријатељ ти може послати само један коферчић од једне врсте.
    Надам се да си успео да ме разумеш.
    ПС. Исто важи и за скилове!
    ovo je odlicno!!!!!!!!!!! paaaaa,vrlo je komplikovano bilo da razumem (malo sarkazma),
    ali mislim da to nije fer,stvarno ima dosta ogranicenja sve se svodi na to da imate sto vecu zaradu.dobro,shvatam to,to je uredu hocete da naplatite trud ali ajde,popustite bre malo!

Rookie Немањићи ФК's Avatar
    Quote Originally Posted by manic miner View Post
    ovo je odlicno!!!!!!!!!!! paaaaa,vrlo je komplikovano bilo da razumem (malo sarkazma)
    А, брате, шта да ти кажем... Неком није довољно ни нацртати. Ти му ко човек нацрташ, а он те моли да нацртано - обојиш! (сад сам ја мало саркастичан )

Quote Originally Posted by manic miner View Post
    ali mislim da to nije fer,stvarno ima dosta ogranicenja sve se svodi na to da imate sto vecu zaradu.dobro,shvatam to,to je uredu hocete da naplatite trud ali ajde,popustite bre malo!
    Што се овога тиче, па цео свет се врти око пара и добре зараде. Наша цивилизација је на томе сазидана. Помири се са тим. ЈБГ., живот је ку*ва и Деда Мраз - не постоји!
    Лично мислим да, уколико би Нордеус променио горе поменута правила, ова игрица имала 5-6 пута више клубова, а исти број менаџера (као и сада). Где би сваки менаџер имао још по неколико својих клубова, и слао "бесконачно" коферчића и скилова главном клубу.
    Иначе, могу ја да попуштам до сутра, али то неће да промени правила ове игрице ни мало.
    Жив ми био!!!