Results 1 to 7 of 7

Thread: Automatska dodela skill poena?

Newbie

Automatska dodela skill poena?

Otkako ste izbacili novu aplikaciju za mobilne telefone, primetio sam da se skill poeni automatski dodeljuju igracima. Zasto? ja to ne zelim. Ja volim da sacekam par dana da se nakupe poeni i onda ih dodelim igracima u oblasti koju zelim, ne zelim da ih igra dodeljuje tamo gde mi nije potrebno.

Dreamer Go Ahead Eagles's Avatar
    Mozes i to namestiti.Tapnes na igraca,osobine,i stikliras gde hoces da dobija skil poene.Nije valjda toliko tesko

Newbie
    Quote Originally Posted by CSM United View Post
    Mozes i to namestiti.Tapnes na igraca,osobine,i stikliras gde hoces da dobija skil poene.Nije valjda toliko tesko
    naravno da nije tesko, to i radim...Ali ja sacekam jedno dva-tri dana da se nakupi...Dok prodje tri dana sve je automatski razdeljeno, samo po neki igrac ima 1 poen od upravo odigrane utakmice....

Meni je sve isto xD Brzo sam se navikao na ovo,super je sto mozes lagano da istreniras igraca od 5* na 7*.Evo moj Palm ce uskoro 7*,69 kvalitet.Nikad nisam token kupio

Newbie
    Cak vise i nije da kad odbranu, napad i fiziku poboljsas za 5 da im poraste level...sad ne znam kad dobijaju zvezdicu

Saberes prosecne kvalitete i podelis sa 3
    Kad dobije taj jedan skil poen,onaj napredak,onda mu se prosecan kvalitet iz odredjenog dela poveca za 0.2.Toliko.

Apprentice DakAfcB's Avatar
    Znato ono da dovedete nekog igraca na skil do nove zvezdice, pa ga lakse i bolje prodate? Pa zbog ovog sr***a od automatske dodjele to nije moguce, 3 igraca sam trebao da prodam tako, i on mi doda sam skilove, i prodati je prakticno nemoguce igraca! :@
    Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.