Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
Like Tree1Likes

Thread: Problem

Visionary S
    Guest
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Probaj da klikom na nekom od prijatelja dole na dnu probas da posaljes direktno poklon...
    Probao sam i nista ne posalje izbaci mi samo facebook prijatelje bez top eleven prijatelja.

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Ovo je preko telefona ali u principu je isto

Klikni na poklon dole

Izaberi poklon

Visionary S
    Guest
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Ovo je preko telefona ali u principu je isto

Klikni na poklon dole

Izaberi poklon
    Hvala na odgovoru valjda ce raditi
    NTNK likes this.

Newbie
    Hteo bih da postavim pitanje odgovornim ljudima iz Top Elevena kako to da dozvoljavaju nekim igracima da varaju u igrici u i da imaju igrace 3x jace nego sto im je dozvoljeno,samo pogledajte moju tabelu i vidite ocene igraca koji je na prvom mestu,mislim da nije fer prema drugim igracima jer pored njega nemate sanse nista da osvojite,nadam se da mozete uraditi nesto po ovom pitanju a ako ne onda igra gubi svaku svrhu i draz!

Ne moze da se vara da ti odmah razjasnim,decko ima sredstva pa moze da trenira igrace,sto niko ne brani,sta vise to je u interesu Nordeusa da se sto vise kupuju tokeni,busteri,dresovi,grbovi...

Nemoj da se ljutis ali tako ti je to...

Newbie
    Ja se uopste ne ljutim,ali evo postavicu jos koje pitanje pa da vidim da li tu ima neke logike,ja vec duze pratim njegove transfere i kad bi vi pogledali na koji on nacin dovodi igraca.Sad cu ukratko objasniti a vas bih zamolio da to pogledate pa mi onda odgovorite.Prva stvarovodi igrace iz kluba po imenu free agent za 1.3M a posle ga proda za 15.2M,i jos vaznije od svega kad hocu da vidim klub po imenu free agent pise mi:Zao nam je,informacije o klubu nisu dostupne.Druga stvar:U 12 levelu mozemo da dovedemo igraca sa najvecom ocenom 79 a on dovodi sa ocenom 89,e sad mi odgovorite da li sa tokenima moze da se kupi svetska klasa,vise vam necu nista slati samo bih vas zamolio da proverite i da mi odgovorite.Hvala

Rookie Gushter's Avatar
    Free agents ili slobodni igrači uglavnom služe isključivo za zaradu, znači kupiš ga jeftino i prodaš po punoj cijeni, ja ih redovito pratim i ako su kvalitetni ih kupim i odmah stavim na TL (nažalost na mom serveru ih više nema tako često ) Ove sezone sam imao sreće i u jednom danu naletio na njih 5, potrošio ukupno 5 tokena a zaradio oko 400 miliona Razlog zašto ne možeš vidjet klub je taj da su to slobodni igrači koji nemaju potpisan ugovor ni s jednim klubom

Ja sam ove sezone kupio igraca sa Q224 i sada ima Q231 a ne treniram ga svaki dan...
    Sa ☆☆☆☆☆ istrenirao sam ga na ☆☆☆☆☆☆☆

A on je mozda kupio scouta Q84 i istrenirao ga na Q89

Newbie
    Ok hvala puno

Page 2 of 2 FirstFirst 12