Ovo je preko telefona ali u principu je isto
Klikni na poklon dole
Izaberi poklon
Hteo bih da postavim pitanje odgovornim ljudima iz Top Elevena kako to da dozvoljavaju nekim igracima da varaju u igrici u i da imaju igrace 3x jace nego sto im je dozvoljeno,samo pogledajte moju tabelu i vidite ocene igraca koji je na prvom mestu,mislim da nije fer prema drugim igracima jer pored njega nemate sanse nista da osvojite,nadam se da mozete uraditi nesto po ovom pitanju a ako ne onda igra gubi svaku svrhu i draz!
Ne moze da se vara da ti odmah razjasnim,decko ima sredstva pa moze da trenira igrace,sto niko ne brani,sta vise to je u interesu Nordeusa da se sto vise kupuju tokeni,busteri,dresovi,grbovi...
Nemoj da se ljutis ali tako ti je to...![]()
Ja se uopste ne ljutim,ali evo postavicu jos koje pitanje pa da vidim da li tu ima neke logike,ja vec duze pratim njegove transfere i kad bi vi pogledali na koji on nacin dovodi igraca.Sad cu ukratko objasniti a vas bih zamolio da to pogledate pa mi onda odgovorite.Prva stvarovodi igrace iz kluba po imenu free agent za 1.3M a posle ga proda za 15.2M,i jos vaznije od svega kad hocu da vidim klub po imenu free agent pise mi:Zao nam je,informacije o klubu nisu dostupne.Druga stvar:U 12 levelu mozemo da dovedemo igraca sa najvecom ocenom 79 a on dovodi sa ocenom 89,e sad mi odgovorite da li sa tokenima moze da se kupi svetska klasa,vise vam necu nista slati samo bih vas zamolio da proverite i da mi odgovorite.Hvala
![]()
Free agents ili slobodni igrači uglavnom služe isključivo za zaradu, znači kupiš ga jeftino i prodaš po punoj cijeni, ja ih redovito pratim i ako su kvalitetni ih kupim i odmah stavim na TL (nažalost na mom serveru ih više nema tako često) Ove sezone sam imao sreće i u jednom danu naletio na njih 5, potrošio ukupno 5 tokena a zaradio oko 400 miliona
Razlog zašto ne možeš vidjet klub je taj da su to slobodni igrači koji nemaju potpisan ugovor ni s jednim klubom
Ja sam ove sezone kupio igraca sa Q224 i sada ima Q231 a ne treniram ga svaki dan...
Sa ☆☆☆☆☆ istrenirao sam ga na ☆☆☆☆☆☆☆
A on je mozda kupio scouta Q84 i istrenirao ga na Q89![]()
Ok hvala puno![]()