Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By vedran boca juniors

Thread: Problem u Ligi sampiona sa levelima

Newbie

Problem u Ligi sampiona sa levelima

Gospodo draga, po ko zna koji put imam problema kada se radi o ligi sampiona.Znaci ja sam trenutno 32 level i u ligi prvaka imam protivnike koji su 33 level i ljudi se jos pojacavaju.Molim vas, pojasnite mi na koji nacin da ja osvojim ligu prvaka kad je svaki protivnik jaci od mene.Moja kvaliteta igraca je trenutno maksimalna za moj level tj trenutna kvaliteta igraca je 179 zvjezdica a svi ostali imaju skoro 184 ... Dajte vec jednom rijesite taj moj problem koji mi se uvijek desava sa igricom

Rookie Brshadin-city's Avatar
    Quote Originally Posted by Dinko Dino Rizvic View Post
    Gospodo draga, po ko zna koji put imam problema kada se radi o ligi sampiona.Znaci ja sam trenutno 32 level i u ligi prvaka imam protivnike koji su 33 level i ljudi se jos pojacavaju.Molim vas, pojasnite mi na koji nacin da ja osvojim ligu prvaka kad je svaki protivnik jaci od mene.Moja kvaliteta igraca je trenutno maksimalna za moj level tj trenutna kvaliteta igraca je 179 zvjezdica a svi ostali imaju skoro 184 ... Dajte vec jednom rijesite taj moj problem koji mi se uvijek desava sa igricom
    To je realno Gledaj ovaj primjer Real>shalke, Bayern >Porto, Barca >Man City

Newbie
    Ahbabu, pusti ti to sto je realno ... ... Ako su pravila takva onda neka bude za sve tako a ne da ja moram vazda se boriti sa jakim ekipama i na kraju dodjem do polufinala ili finala i izbace me.

Rookie Brshadin-city's Avatar
    Quote Originally Posted by Dinko Dino Rizvic View Post
    Ahbabu, pusti ti to sto je realno ... ... Ako su pravila takva onda neka bude za sve tako a ne da ja moram vazda se boriti sa jakim ekipama i na kraju dodjem do polufinala ili finala i izbace me.
    ja dobio kup prosle sezone 3 levela jaci od mene, a ligu za sada stalno isti level

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Dinko Dino Rizvic...
    I ja sam ove sezone kao 43 lvl upao da igram sa 44lvl LS

Famous vedran boca juniors's Avatar
    meni je ove sezone u LP cjela skupina veci lvl ja sam 44 a protivnici 45,80% momcadi su level jaci od mene,prosle sezone sam samo 3 tima imao sa jaceg levela,kup da ne spominjem dobio sam 8 momcadi sa najveceg levela iz najace lige na balkanskom serveru u startu 20Q jaci od mene nevjerovatno
    NTNK likes this.