Quote Originally Posted by Ahmad Saikuddin View Post
Da li mi neko može pomoći i odgovoriti zašto ne mogu napraviti ponudu za igrača? 4. sam level I želio bih da napravim ponudu za kupnju
2015 2016 car models
Odgovorio ti je čovjek u postu iznad...
Al evo ja ću ti slikovito objasnit.

1. Najlakši način da napraviš ponudu za igrača jeste da klikneš na Transferi >> Pregovori
I na toj listi će ti biti najbolji igrači što se tiče tvog nivoa, na tebi je samo da odabereš igrača i napraviš ponudu...

2. Ako želiš kupit igrača od nekog tvog prijatelja,

PRVI USLOV je da tvoj prijatelj igra na istom serveru kao i ti. Najlakši način kako da saznaš da li ti i tvoj prijatelj igrate na istom serveru je da odeš na Raspored utakmica >> Mečevi prijatelja

Ako ti tu ne budu mečevi od tog prijatelja to znači da ne igrate na istom serveru i samim tim nemožeš kupovat igrače od njega...

U slučaju da igrate na istom serveru,
DRUGI USLOV je da igrač u njegovom timu kojeg si ti odabrao ima MINIMALNO 3 zvjezdice i MAKSIMALNO 5 zvjezdica, ako zadovoljava te uslove onda samo klikneš na odabranog igrača i napraviš ponudu po vrlo jednostvanom postupku...
Također ponudu za igrača možeš poslati protivnicima koje nađeš u ligi, kupu, ligi prvaka. ALI UVIJEK USLOVI ZA PONUDU SU ISTI.

Nadam se da si shvatio, ja ti bolje nemogu objasnit...