Quote Originally Posted by fejzicb View Post
Može li meni neko reći više o ovome šta treba da uradim. Naime prije dva dana kad sam ušao na top eleven, raspored utakmica mi nije ok. Utakmica koju sam noć ranije vidio da se igra u 10 ujutro na rasporedu prikazuje u 20 00 uveče, ja domaćin i ništa nisam mijenjao. Drugu mi prikazuje u 3 ujutro. Udjem u 19 30 da pripremim tim ona već zavrsena.

Poslano sa mog SM-G531F koristeći Tapatalk
Moguće da ti je na uređaju kojeg koristiš podešena "kriva" vremenska zona, u smislu da ti nije postavljeno "srednjoevropsko ljetno vrijeme". Provjeri da li je to toga... Ako je i to uredu, onda ja stvarno ne znam do čega je.

Quote Originally Posted by Milos Somi Dogandzic View Post
jesam!
Ja znam za neke (normalne) slučajeve kada se zadane izmjene u formaciji neće sačuvati.
Prvi slučaj je kada ti sam ne spremiš promjene u formaciji.
Drugi slučaj je kada pokušaš 3 minute ili manje prije početka utakmice izvršiti neke promjene u formaciji/taktici.
Treći slučaj je kada u toku utakmice mjenjaš formaciju/taktiku i ta formacija koju si odabrao za vrijeme utakmice, neće biti sačuvana nakon završetka iste.
I četvrti slučaj se tiče toka same utakmice, odnosno kada promjeniš formaciju za vrijeme meča, moraš sačekati 30ak sekundi (možda i manje) nakon što sačuvaš te promjene, da bi te izmjene bile uspješno spremljene. U suprotnom, recimo kada bi izvršio određene promjene u postavi (neku izmjenu, rotaciju na pozicijama itd.) i nakon toga iste sekunde napustio uživo utakmicu (izašao iz igre ili na početni "meni"), sve bi se vratilo na staro...

Ako nije ni do čega od navedenog, vjerovatno se radi o nekom tehničkom problemu...