Posed lopte se ne obracunava polazeci od ukupnog kapaciteta stadiona, vec polazeci od maksimalnog broja navijaca na tom nivou.
E sad, kakav si bonus dobijao na drugim mecevima sa ovakvom posetom?
Ako si imao 5% onda je u pitanju bag i to verovatno samo za taj konkretan mec...
Za mojih 29 aktivnih sezona i od kad je uveden ovaj bonus znam da sam za pun stadion dobijao uvek +5%. Na svim mecevima od kada imam stadion 260k sam za pun stadion dobijao 5%. Poslednjih nekoliko meceva koje gubim tacnije od 12 domacinstava samo sam na 3 pobedio publika opada ja smanjujem cene karata i dalje opada ja i dalje spustam cene ali jbg. tako je random odredio
Last edited by albikaro; 04-28-2013 at 09:33 PM.
albikaro, treba ti veci stadion jer nije dovoljan ovaj da se napuni da bi imao 5% na posed a i da je u pitanju bag sta ti znaci taj 1% ? :/
A kako da nadjem veci stadion kad je maksimalan od 260.000 ? Ne znaci 1% nista kao sto u ovoj aplikaciji nista nije bitno jer je sve random. Poenta je da kad god se pozalim podrsci oni odgovore da je sve precizno proracunato a nista nije precizno.
Koliki ti to stadion imas ja igram 29 sezona i nisam jos uvek gostovao na vecem stadionu od 260.000
Epa tebra onda ne znam :/ nisam toliki veliki nivo nisam znao da je najveci 260K. Znaci 100% u pitanju neki bag -.-