Results 1 to 10 of 23
Like Tree17Likes

Thread: Veliki bag

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Slypire's Avatar
    Bilo kako bilo, ja sam samo izneo svoje misljenje i nadam se da nemas nista protiv.
    Kritika je kritika, a prijavljivanje BUG-a nesto trece.
    Sto se mene tice ovo je draz ove igre, nije fora da si ti aktivan i pobedjujes sve pred sobom i osvojis svaki trofej, naravno cemu onda tvoja aktivnost? Pa jednostavno je, da nisi aktivan toliko koliko jesi, nebi bio ni na polovini onoga gde si sada...

Pozdrav c(:

Community Tester
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    Bilo kako bilo, ja sam samo izneo svoje misljenje i nadam se da nemas nista protiv.
    Kritika je kritika, a prijavljivanje BUG-a nesto trece.
    Sto se mene tice ovo je draz ove igre, nije fora da si ti aktivan i pobedjujes sve pred sobom i osvojis svaki trofej, naravno cemu onda tvoja aktivnost? Pa jednostavno je, da nisi aktivan toliko koliko jesi, nebi bio ni na polovini onoga gde si sada...

Pozdrav c(:
    Ok iznesi svoje misljenje. Za pocetak mi postavi utakmicu u kojoj ti ovako gubis. Posto kazes da je to draz igre, nadam se da si ga iskusio.
    Shvatices cemu aktivnost kad budes imao 14 aktivnih ekipa u ligi. Sustina je da aktivniji i posveceniji menadzeri u IGRICI treba da imaju korist od toga.
    Takodje, ja na levelu 40 imam malo vise znanja da prepoznam bag zato sam ga i postavio, jer ovo gore jeste bag mec.

Rookie Igor Gulic's Avatar
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    Ok iznesi svoje misljenje. Za pocetak mi postavi utakmicu u kojoj ti ovako gubis. Posto kazes da je to draz igre, nadam se da si ga iskusio.
    Shvatices cemu aktivnost kad budes imao 14 aktivnih ekipa u ligi. Sustina je da aktivniji i posveceniji menadzeri u IGRICI treba da imaju korist od toga.
    Takodje, ja na levelu 40 imam malo vise znanja da prepoznam bag zato sam ga i postavio, jer ovo gore jeste bag mec.
    Kad imas znanja objasni rezultat i jos nesto nije jedini koj je tako prosao a imao je i posed i sve ostalo,vise navijaca,mogu postavim ovakvih slika koliko zelis iz prosle sezone sa tim timom sto sam igrao.Inace svi su kao Nemac bili u Ligi Sampiona a ja je osvojio...Ljudi bre i Selta pobedi Real,tu nema sta cudno
    Veliki bag-946212_185427791618660_1794950504_n.jpg
    WELCOME TO THE GROUP MANAGER TOP ELEVEN https://www.facebook.com/groups/583666931657266/