4Likes
-
2
Post By Shadow
-
1
Post By Milan Dj.
-
1
Post By Eustahije Brzic
-
S kim sam ja igrao neresenon O.o nzm sta je vise
Moj tim:
Njegov:
Recite mi dal je moguce da sam njim igrma nereseno 2-2. O.o
Pa trebao bih da ga osljustim. nzm stvarno.
Last edited by Milan FC; 05-19-2013 at 01:28 PM.
-
Serbian Forum Moderator
Šta da ti kažem buraz sem da nastaviš dalje biće bolje.
-
Nece biti bolje. Ovo ce stalno da ti se desava, iznova i iznova.
-
Dali si ih slucajno pitao dali je utakmica regularna i oni ti mozda odgovorili da je sve u redu i da se ovo zasniva na realnim meceviva..Smijesno..Dali ti se desilo da kad igras u komentarima stoji da ti je golman pogresno vratio loptu nazad i onda jos primis gol..Kada se meni to desi a nije jednom ja ih pitam oni kazu da je sve normalno...Kada imas dvije utakmice isti dan dali ti se desava ako jednu pobjedis da drugu skoro pa 100% gubis..to se meni svaki put desi i kada ih i za to pitam kazu da sam ja ne objektivan jer ne volim da gubim..a nevazno jeli klub slabi od mene ako i se odluceno da izgubim to mi se desi...Ja ne kontam sta ovi administratori rade ali je sve ovo veliko stimanje i unaprijed se zna sta ce biti..Jos ni jednom nisam dobio pravo objasnjenje od njih vec 4 rijeci i to je to..Napravili KUP jaci od Lige Prvaka..utakmice mi pocinju u 5 minuta razlike a kada hoces da promjenis moras platiti tokenima..Toliko ima nepravilnosti da je nevjerovatno...Ako ima neko istih problema nek mi se javi...jer ne mogu da vjerujem da se ovo samo meni desava..
-
Apprentice
Milane nisi razmislio o moralu ili kondicji ? Jer ne aktivni menadzeri imaju kondiciju 100% dok mozda ti treniras svoju ekipu i oni imaju 30-40%