Results 1 to 10 of 10

Thread: Oyuncunuza özel yetenek ve yeni mevki öğretmeyin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Olcay Çetinkaya View Post
    mevkilere ve oyuncuya göre yetenek verilmesi hakkında doğru ve önemli bilgilendirmedir!

DR-DL-DC : uzun boylu oyunculara hava topu hakimiyeti, kısa boylu oyunculara güçlü defans
    DMC : oyun kurucu (eğer dc-dmc özellikli bir oyuncuya sahipseniz ve güçlü defans özelliği verirseniz çok etkili oynar)
    MC : frikikçi ve korner ustası (her iki ayağını kullanabilen oyunculara vermek daha mantıklıdır.sağdan mı soldan mı vursun karmaşasından kurtulmak için en ideal yoldur)
    ML-MR : top sürücü
    AML-AMR : gizli santrfor
    ST : adam adama golcü ve penaltıcı

sağ ayaklı vuruculara soldan - sol ayaklı vuruculara sağdan vurdurun. aksi takdirde frikikten şut atmak yerine orta keserler

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz.

Banned
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz.
    Hocam naptın 2013 konusunu güncellemişsin

sağ ayaklı vuruculara soldan - sol ayaklı vuruculara sağdan vurdurun. aksi takdirde frikikten şut atmak yerine orta keserler
    Şut atarak zaten genelde gol atamıyorlar en azından benim oyunclar öyle orta kestiklerinde kafa ile gol oranı yüksek oluyor..

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Hocam naptın 2013 konusunu güncellemişsin

Şut atarak zaten genelde gol atamıyorlar en azından benim oyunclar öyle orta kestiklerinde kafa ile gol oranı yüksek oluyor..
    Selamlar;

Forumda yazılan geçmişe dönük bilgileri toparlıyorum.Cevap verilmemiş dönüşü sağlanmamış düşünce ve fikirlere cevap vermek gerekir.İsterse 2000 yılına ait olsun