arkaplan ayarların ile oynama yapmayı denedinmi diye sormuyorum kesin oynama yapıp gelişme varmı diye konturol etmişindir. Bu kadar yazmışın madem bende kendi fikrimi sana söylemek isterim. Baktın beklediğin sonuçları alamıyosun, hiç olmadık maçlarda puan kaybediyosun, topeleven seninle uğraşıyomuş gibi hissetmeye başladığında Bizzat kendim uyguladım bunu
o sezon bütün maçlara en kötü kadro ile çık. Kısasa kısas ben bu sezon bütün maçlarımı kaybetmek istiyorum de öyle oyna. Bak takım kendini nasıl toparlıyo. Geçtiğimiz sezon ben ligdeki en zayıf 5 takımdan biriydim. İlk 8 maçım can sıkıcı geçti. Daha sonra kendi kendime dedim, ben bu sezon ligte kalıcam önümüzdeki sezon aynı ligde oynıcam. Daha sonra sezon sonuna kadar yukarıda yazdığım gibi umursamaz davrandım, lig atlayıp bir üst lige çıkmamak için abuk sabuk taktikler yaptım. Sonuç ne oldu biliyomusun kalan 18 maçın 17 tanesini kazandım ve şampiyon oldum.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Umarım buradaki ana fikri yakalamışındır. Hiç bişey sizden daha önemli değil, oyun için canınızı sıkmaya değmez, eğer şampiyon olma şansın yoksa lig atlama aynı ligi tekrar oyna, Takımın daha tecrübeli daha güçlü olsun.