-
Oyuncular Çok İyi Ama Kazanamıyorum !!
sa arkadaşlar takımım çok iyi 16 tane 5 yıldızlı oyuncum var 3 tanede gözlemci özel yetenekleri olanlarda var taktiğim
4-4-2 bu taktiği 3 sezon kullandım ama bu sezon çok iyi gitmedi işte taktiğim ve oyuncularım böyle :

10 seviyeyim ve sıralamada 3.sıradayım aslında 1. ve 2. sıradakilerle aramda 1 puan vardı ve bu puan 1-2 hafta surdu
ve suan ise 1. ye 9 puan 2. ye ise 4 puan farkım var ve bu fark 6 gün içinde böyle oldu 8 maçta 5 beraberlik 3 galibiyetim var ve sezonda hiç mağlubiyetim yok son 8 maçta berabere kaldığım takımların oyuncuları 2-3 yıldız en yukseğı ıse 2. sıradakı takım ile onunkıde yarısı 5 yıldız yarısıda 4 yıldz özel yeteneği yok
ve hic beklemeden berrabere kaldıgım 3 takımın sıralaması
14. sıradaki bi takım ile 0-0
7. sıradaki bi takım 0-0
8.sıradaki bi takım 1-1
işte sorun bu özelliklede forvet oyuncularım gol atamıyor
4 TANE 5 YILDIZLI FORVET OYUNCUSU ( 2 TANESI ÖZEL YETENEKLI )
1 TANE 6 YILDIZLI FORVET OYUNCUSU ( ÖZEL YETENEK YOK )
şimdi bunların kac macta kac gol attıgını ve asistleri soyluyorum
1. 69 Kalitesi ile (5 yıldız) özel yeteneği serbest vuruş ustası yaşıda 27__10 Maçta 4 Gol 4 Asist
2. 66 Kalitesi ile (5 yıldız) özel yeteneği teke tek golcü yaşıda 26__2 Maçta 0 Gol 1 Asist
3. 70 Kalitesi ile (6 yıldız) özel yeteneği yok yaşıda 22__6 Maçta 1 Gol 0 Asist
4. 68 Kalitesi ile (5 yıldız) özel yeteneği yok yaşıda 24__4 Maçta 1 Gol 0 Asist
5. 67 Kalitesi ile (5 yıldız) özel yeteneği yok yaşıda 21__3 Maçta 2 Gol 1 Asist
arkadaşlar 8 Maçta 12 Golüm var ama 5 Beraberliğim Var Anlamadım Ben bu işi oyuncuların formlarıda 7-8-9 diye gidiyo en düşük 7 oluyo lütfen yardım edin bukadar emek verdim yazmaya