Results 1 to 10 of 13

Thread: Taze Kan :)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Kubilay Cansu View Post
    Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım 1-2 sorum olucak

1-Öncelikle 1-2-3-4-5 liglerinden 1. olarak çıkabilirmiyim yani basitmi bu kadar ve neler yapmalıyım ?

2-en basit transfer saatleri yani kolayca az token harcayarak iyi oyuncu elde edebileceğim saat aralıkları nelerdir ?

3-bu ay sonunda 1000 token almak gibi bir planım var gözlemcideki 69 tokenlik oyunculardan dizsem kadroyu tamamen kaç sezon götürür beni ve dizdiğim sezon 3 kupayı birden (lig,kupa,şam. ligi) kaldırabilir miyim ?

Şimdiden çok teşekkür ederim iyi eğlenceler herkese..
    Öncelikle aramıza Hoşgeldin;

1. Çıkmanız çokta basit olmayabilir sizin gibi oyuncular mevcut olursa liginizde 2-3 takım arası biraz çekişme olabilir.

Saat gece 5 ten sonra girin sezonun ilk günü hariç ve sezonun ilk günü girecekseniz serverlar bakım vb nedeniyle gece 6 da açılmaktadır.Transfer yaparken Taylandlı bir menajer oyuncuya teklif vermişse eğer bunlarla pek kapışma tokenleri genelde çok oluyor dikkat et!

1000 token alırsanız 69-64-59 tokene kaliteli genç oyuncuları özel yeteneklerine göre iyi olanı almayı tercih et.

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

Apprentice
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Transfer yaparken Taylandlı bir menajer oyuncuya teklif vermişse eğer bunlarla pek kapışma tokenleri genelde çok oluyor dikkat et!
    Hocam sadece Taylandlı olsa iyi ben hiç unutmam Vietnamlı bir menajerle 4.seviyedeyken Wattez adında bir oyuncu için 40 tane token harcamıştım. O yüzden uzakdoğu özellikle güney asya' daki kullanıcı oldu mu kaçıyorum. hiçbir şekilde bırakmıyorlar oyuncunun peşini

Bu kadar tokeni nasıl buluyorlar anlamıyorum.