Results 1 to 10 of 13

Thread: Taze Kan :)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Unutmadan bir soru daha ileriki seviyelerde gozlemcideki 69 tokenlik oyuncular 7-8 yildiz oluyormu yoksa her seviyede 6 yildizmi ordaki oyuncular ? Eğer artiyorsa kaçıncı seviyeye geldigimizde artiyor ? Eğer artmiyorsa millette nasil 7-8 yildizli oyuncu oluyor cunku her sezon atladigimizda 1 yildiz eksiliyormus oyunculardan oyle okumustum..

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Kubilay Cansu View Post
    Unutmadan bir soru daha ileriki seviyelerde gozlemcideki 69 tokenlik oyuncular 7-8 yildiz oluyormu yoksa her seviyede 6 yildizmi ordaki oyuncular ? Eğer artiyorsa kaçıncı seviyeye geldigimizde artiyor ? Eğer artmiyorsa millette nasil 7-8 yildizli oyuncu oluyor cunku her sezon atladigimizda 1 yildiz eksiliyormus oyunculardan oyle okumustum..
    Bundan 1 sene önce gözlemciler 7 yıldızlı idi ve hepsi 50 tokendi

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Kubilay Cansu View Post
    Tüm sorulara burdan cevap alabilirsin işine yarar Eksik aklına takılanlar olursa çekinmeden yaz buradayız Top Eleven Help Center - How to Play | TopEleven Support