4Likes
Threaded View

GoKiLL Yeni Baslayan Butun... 03-18-2013,
12:45 PM

Özgür ERDEMİR Merhabalar;
Arkadaşlar bir... 03-19-2013,
11:17 PM

siyah Merhabalar forum için... 03-25-2013,
09:29 AM

GoKiLL Merhaba, seviyenize göre... 03-26-2013,
05:02 PM

Azeriyem selam aleyküm,
arkadaslar... 03-28-2013,
11:11 AM

Özgür ERDEMİR Merhabalar;oyuna... 03-31-2013,
10:57 PM

Özgür ERDEMİR Sürekli OFANSİF,SERT HUCÜM ve... 04-01-2013,
01:26 AM

Koyu mavi Zahmet olmus ama guzel... 06-09-2013,
11:17 PM

Önder Hosses Merhaba,ilk olarak verdiğiniz... 07-09-2013,
07:24 PM
-
Merhabalar;
Arkadaşlar bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorum...Benim takımım,kendi ligime göre oldukça iyi sayılır.Seviyem 4...Fakat,her sezon olduğu gibi,bu sezon da,acayiplikler yaşıyorum maçlarda...Nedenini bir türlü çözemedim...Bu her sezon 7-8 maç boyunca oluyor,sonra takımım eski performansını göstermeye başlıyor...Fakat bu kötü geçen periyotta,çok önemli maçları kaybedebiliyorum...Bu da çok kötü oluyor benim için...Oynadığım maçlarda çok zayıf takımlara karşı bile zorlanıyorum bu periyotta...Delireceğim neredeyse...Takımımın FORM ve MORAL düzeyi yüksek olarak çıkıyorum maçlara genelde,ama nedense çok zorlanıyorum...Emirlerimin çok da yanlış olabileceğini de düşünmüyorum ama,ne yaparsam yapayım takım düzene girmiyor bir türlü...Bu neden olabilir?Bilginiz var mı bu tip bir konuyla ilgili acaba?Ayrıca;çok iyi oyuncularım bu süreçte olmadık işler yapıyorlar,formsuz oluyorlar,çok gol kaçırıyorlar,neredeyse her maçtan sonra MORALLERİ düşüyor,bıktım artık moral yüklemekten bunlara
Bir de her sezon sonuna doğru,ve yeni sezon başlangıçlarında bir müddet neden MC mevkileri sürekli sakatlık yaşıyorlar,bilen var mı acaba?Sanki bilinçli yapıyor oyun motoru bu işi