arkadaşlar ben bir oyunucyu hangi mevkide daha fazla geliştirmem gerek bana yardımcı olurmusunuz..mesela MC oyuncusunu fizikselmi atakmı yoksa defans mı geliştirmem gerek.Bana bütün mevkilerin açıklamasını yapabilirmisiniz tşk ederim
arkadaşlar ben bir oyunucyu hangi mevkide daha fazla geliştirmem gerek bana yardımcı olurmusunuz..mesela MC oyuncusunu fizikselmi atakmı yoksa defans mı geliştirmem gerek.Bana bütün mevkilerin açıklamasını yapabilirmisiniz tşk ederim
Antrenman konusu mantıga dayalı diyebiliriz.
Mesela forvet oyuncuları neye ihtiyaç duyar? Hangi forvet oyuncuları hangi özelliklerine göre daha degerli hale gelir?
Şahsi kanaatim bir forvet oyuncusunun üstün olması gereken özellikler şunlardır.
Pozisyon alma - Kafa Vuruşu - Cesaret - Pas verme - Top Sürme - ŞUT - BİTİRİCİLİK, Form, Güç, Agresiflik, Hız, Yaratıcılık
Orta saha oyuncusunda olması gereken özellikleri de, oynayacagın taktiğe göre belirlemelisin. Mesela kanatları ofansif bir şekilde kullacak isen bu oyuncuların şu özelliklere sahip olmasına dikkat etmelisin. Gole yakın ya da gol attırma potansiyeli olan oyuncular için:
Cesaret - Pas Verme - TOP SÜRME - ORTA YAPMA - ŞUT- BİTİRİCİLİK - form - güç - agresiflik - hız- yaratıcılık.
Orta saha oyuncularını defansif bir anlayışla oynatacak isen:
TOP ÇALMA -Markaj - Pozisyon alma- Kafa Vuruşu - CESARET - Pas verme- Form - GÜÇ - AGRESİFLİK - HIZ
Defans oyuncularını özellikle defansa yönelik oynatmayı düşünüyorsan,
TOP ÇALMA- MARKAJ-POZİSYON ALMA-KAFA VURUŞU-CESARET- pas verme - form - GÜÇ - AGRESİFLİK - HIZ
Defans oyuncularının kafa vuruşları hem kornerlerden gelen tehlikelere karşı seni güçlü kılacak, hem de sürpriz kafa vuruşlarıyla galibiyetlerinde sana katkı sağlayacaktır