Results 1 to 8 of 8

Thread: Oyuncu Transferlerini Nasıl Yapmalıyım?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie kcankaynak's Avatar

Öncelikle scout listesinden oyuncu tercih etmeyin jetonlarınıza yazık. Oyuncu alırken oyuncunun kalitesinden önce piyasa değerine bakın. Oyuncunun fiyatı ne kadar yüksekse, hem o kadar iyi oynar hem de o kadar iyi gelişir. Örnek vermek gerekirse level 16 sezon başında piyasa değeri 65 M olan,20 yaşında ve kalitesi 98 olan bir DC ile piyasa değeri 102 M olan, 20 yaşında ve kalitesi 94 DC aldım şu anda sezonun 22.günü ikisi de 34 maç oynadı ve ikisinin kalitesi de 100. Bu yüzden oyuncu ne kadar pahalı olursa, o kadar da kaliteli olur
    FENERBAHÇE SK - SEASON 17 BOSS

9 TIMES LEAGUE WINNER, 8 TIMES CL WINNER

6 TIMES LEAGUE SECOND, 7 TIMES CL SECOND

2 TIMES LEAGUE THIRD, 1 TIMES CL THIRD

Newbie
    Quote Originally Posted by kcankaynak View Post
    Öncelikle scout listesinden oyuncu tercih etmeyin jetonlarınıza yazık. Oyuncu alırken oyuncunun kalitesinden önce piyasa değerine bakın. Oyuncunun fiyatı ne kadar yüksekse, hem o kadar iyi oynar hem de o kadar iyi gelişir. Örnek vermek gerekirse level 16 sezon başında piyasa değeri 65 M olan,20 yaşında ve kalitesi 98 olan bir DC ile piyasa değeri 102 M olan, 20 yaşında ve kalitesi 94 DC aldım şu anda sezonun 22.günü ikisi de 34 maç oynadı ve ikisinin kalitesi de 100. Bu yüzden oyuncu ne kadar pahalı olursa, o kadar da kaliteli olur
    Hic unutmam 17ci ligde 97lik 18inde gelecek vadeden forvet almistim tam 4 sezon takimin vazgecilmezlerinden, 3sezon lig gol krali oldu. 21lige geldigimde yeni forvetlerle yarisamaz oldu 114 kalitesiyle sattim. 22 ligdeyim simdiye kadar onun gibi oyuncum olmamisti tam bi santrafordu hicbir ozelligi olmamasina karsi. ne zaman kaleciyle teke tek kalsa, serbest vurus kullansa bu gol olur derdim olurdu. bi sezon takim 60-70 gol atardi onun 36 golu tekbasina atmisti mubarek. oyle oyuncu oldugunu bilsem hic acimam tokenleri basarim