Bu oyunu mantik cercevesinde oynarsaniz hata yaparsiniz , cok gozunuzde buyutup uzerine dusmeyin cunku oyun cidden cok kotu her anlamda , macini izlerseniz oyunculariniz berbat oynuyor ve sistem size hirs yaptirmaya calisiyor , maclarimi hic izlemiyorum tum kupalari ben kazaniyorum , en son sezonda o kadar para harcayip takim kuran biri , sampiyonlar ligi ve kupada elenince bana sormustu dedim senin takim real madrid gibi benim takim seninkinin yaninda tuzlaspor gibi ama gel gelelim 3 kupayida ben kazandim , simdi o kiside hakli benim oyle kadrom olsa kaybetsem banada sacma gelir , antremanlar sacma , simulasyon sacma , oyuncu yetenek agaclari sacma , oyunda mantikli tek birsey yok oyunun tek yani bedava olmasi , ben managerlik oyunlarini severim gittim 20 lira verdim parasiyla mukemmel yapilmis bir oyun satin aldim ve oynarken cok haz duyuyorum ,diger online oyuncular ile community olusturup , sohbet muhabbet taktik konusmak , cunku oyunu yapan , senelerdir bu oyunlari uretiyor ve bir oyuncunun oyundan beklentisi ne cok iyi biliyor , bence 20-30 lira verip cok iyi seviyede menajerlik oyunlarini oynamanizi tavsiye ederim hem siz eglenin hemde oyun gelistiricileri oyunun surekli guncel tutarak gelisim gostersinler ,son sozum top eleven da bana mantikli olan tek birsey soyleyin , ,bana sorarsaniz senin icin ne , benim icin oyunun tek mantikli yani bedava olmasi cunku kimse bu kadar kotu bir oyun uretip kullanicilardan para beklenti icine girmez ben baska birsey bulamadim bu oyun kotu degil , cok cok kotu bence cok fazla zamanizi harcamayin, daha guzel oyunlar varken...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi