Results 1 to 10 of 11
Like Tree5Likes

Thread: Bug with bulgarian language

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    от както го смениха отбора ми умря доста добър тим имам а ме бият супер слабите има мачове в който ако вкарам 1 гол се радвам... и е супер досадно когато видя ...? ! или ми вкарват или аз вкарвам... скоро няма да го оправят май

Rookie
    Quote Originally Posted by Todor Dimitrov View Post
    от както го смениха отбора ми умря доста добър тим имам а ме бият супер слабите има мачове в който ако вкарам 1 гол се радвам... и е супер досадно когато видя ...? ! или ми вкарват или аз вкарвам... скоро няма да го оправят май
    И при мен е така, всичко отиде по дяволите, не мога да разбера нападам ли нападат ли ме, нито от от къде нападат. Пък не е игра дето се цъка 1 седмица и после изтриваш. Почва да ми писва вече, аман от турци, гърци, тайландци и някви богаташчета дето всеки сезон си купуват по 22 скаута. Няколко са в моя сървър ама ми иде ако бяха на близо да им налепа тукатите в мръсните мутри. Сори ама се изнервих.
    Поне да се виждаше от къде се движи най-много топката, какъв мениджър съм като не знам от къде напада противника поне до 20тата минута да кажем.
    Last edited by hitman0013; 08-10-2014 at 06:23 PM.