Results 1 to 2 of 2
Like Tree1Likes
 • 1 Post By Bart Versieck

Thread: "Sommige betalingsmethoden zijn momenteel mogelijk niet beschikbaar."

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Sep 2022
  Location
  Ekeren (Antwerpen), Vlaanderen
  Posts
  3

  Unhappy "Sommige betalingsmethoden zijn momenteel mogelijk niet beschikbaar."

  Beste mensen,

  Via de app op mijn Smartphone kan je enkel via "PayPal" betalen (wat ik niet heb), en op mijn computer (laptop in dit geval) kan ik de laatste weken plots nooit meer met mijn bankkaart (Bancontact meer bepaald vanzelfsprekend) betalen, dus enkel nog via datzelfde "PayPal" of "VISA" (heb ik ook niet) want hij zet dan steeds bovenaan de zin in de titel van mijn bericht naar u (voorheen had ik dat ook wel soms, maar nu staat dat bericht er helaas altijd), zodat ik een geleende speler niet heb kunnen betalen op het einde van de uitleentermijn, waardoor ik hem nu dan ook kwijt ben en mijn ploeg enorm verzwakt is, want dat was mijn topspeler!!!): hebt u dat probleem ook?

  Met vriendelijke groeten

  Bart Versieck
  hweegenaar likes this.

 2. #2
  Rookie
  Join Date
  May 2022
  Posts
  71
  Die huurspelers zijn meestal veel te duur vind ik (om te kopen). Ik heb nog nooit via een betaalkaart betaald maar via paypal (gekoppeld aan een gewone debet of master kaart/visa) wel.

  Je kunt beter spelers opleiden en in hen investeren dan heb je er van 18 jaar tot +/- 32 jaar plezier van dat zijn 14 seizoenen en je kunt ze kneden en extra trainen. Is maar een tip he .

  Verstuurd vanaf mijn M2003J15SC met Tapatalk