Echipa mea de suflet , dar numai joaca cu stema noua![]()
Echipa mea de suflet , dar numai joaca cu stema noua![]()
Victorie la Udinese...2-0 la noi acasa...dubla Menez,rosu ESSIEN...Daca continuam asa,ne apropiem incet-incet de Juventus...![]()
Sa vezi ca pierde Juve titlul anul asta,am o presimtire...Cine castiga campionatul,nu prea ma intereseaza,numai bosorogii de la Juve sa nu-l castige...
Si sa-l vad pe NTNK ce mai posteaza,sa faca spume...cu echipa lui Juve..
Plus ca Milanul joaca mai bine anul asta..cu Menez...AS Roma e la 3 pct de Juve...Si la.cum s-a chinuit sa-i bata pe Torino spune multe...
in Serie A mai sunt multe etape,fi activ si uita-te cum Juve pica in jos...FORZA ROSSONERI...
Slabut...ar trebui sa ne axam pe Torres-van Ginkel-Honda-Menez-El Shaarawy-Sciglio-Mastour-Diego Lopez etc
Sa speram la CL
Locul 7-21 pct in 14 etape
La 14 pct de Juve(1),11 de AS ROMA(2),si 5 pct de Genoa(3)...Forza Rossoneri![]()
Sa speram ca va fi mai multa Popularitate pe forumul Roman...Sa nu mai rada altii pe alte forumuri ca a fost creat degeaba...Daca tine-ti cu vreo echipa va rog sa mai postati pe echipa favorita...
Sa sper ca nu am deranjat pe cineva cu comentariul meu...![]()
ii si echipa mea favorita din Italia dar un ultimu timp nu a facut prea multe lucruri inafara de obisnuitele transferuri spectaculoase