Results 1 to 10 of 23

Thread: Italia - AC Milan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Nici-o sansa sa-i prindeti Juve joaca in Italia cum joaca Steaua in Romania sau Bayern in Germania.
    Sa vezi ca pierde Juve titlul anul asta,am o presimtire...Cine castiga campionatul,nu prea ma intereseaza,numai bosorogii de la Juve sa nu-l castige...
    Si sa-l vad pe NTNK ce mai posteaza,sa faca spume...cu echipa lui Juve..
    Plus ca Milanul joaca mai bine anul asta..cu Menez...AS Roma e la 3 pct de Juve...Si la.cum s-a chinuit sa-i bata pe Torino spune multe...
    in Serie A mai sunt multe etape,fi activ si uita-te cum Juve pica in jos...FORZA ROSSONERI...

Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Sa vezi ca pierde Juve titlul anul asta,am o presimtire...Cine castiga campionatul,nu prea ma intereseaza,numai bosorogii de la Juve sa nu-l castige...
    Si sa-l vad pe NTNK ce mai posteaza,sa faca spume...cu echipa lui Juve..
    Plus ca Milanul joaca mai bine anul asta..cu Menez...AS Roma e la 3 pct de Juve...Si la.cum s-a chinuit sa-i bata pe Torino spune multe...
    in Serie A mai sunt multe etape,fi activ si uita-te cum Juve pica in jos...FORZA ROSSONERI...
    și eu vreau să ia altcineva , după felul cum ne-au furat ăștia cu echipamentele lor, se vde că-s hoți =))