Pleaca si Szukala si Arlauskis.....dar intrebarea e:Numai pleaca odata Tanase?
Printable View
Pleaca si Szukala si Arlauskis.....dar intrebarea e:Numai pleaca odata Tanase?
https://www.youtube.com/watch?v=Jx-r...Dqqw&index=283
Este vechi videoclipul, dar mi-am amintit acum de el si imi pare a fi amuzanta faza cand vorbeste despre Banel.
Scuzati limbajul! Daca moderatorii sau oricine altcineva considera ca videoclipul nu corespunde cu forumul, il voi sterge de aici.
P.s. : Nu am nimic cu George Becali.
Cine isi mai aduce aminte... imi pare rau cand il vad pe Nesu...
http://www.youtube.com/watch?v=MP8akY6KQcc
http://www.youtube.com/watch?v=6Zs-Qy1i1e8
http://www.youtube.com/watch?v=SUeh0KTkEO0
Vremuri frumoase in UEFA pt. Steaua.
Sa vedem acum cum o sa functioneze Steaua cu noile achizitii.
PS: Redenumeste topicul FCSB =))))
2 goluri inscrise de Ţucudean la ultimul amical, se pare ca o sa fie foarte iubit de Dinamovisti :D
Sa vedem ce face si in meciurile directe. degeaba marchează multe goluri în amicaluri i-ar in meciuri directe să joace prost.
Greu de spus daca mai este un derby dar un meci pt. orgoliul jucatorilor!
STEAUA - RAPID deseara!
Acum ca a iesit patronul Becali poate speram sa ajungem iar sa batem Chelsea :)
Experiment nereusit, astazi cu cei de la ASTRA, au pierdut cu 2-0 dar spre norocul lor a fost indeajuns incat sa se califice mai departe.
Se simte foarte mult absenta jucatorilor vanduti,Szucala,Sanmartean si Keseru.
Tucudean nu prea face fata in atac..sa numai zic de Tamas si Guilherme
Sa vedem in returul cu Petrolul daca reusesc sa scoata macar un 0-0 :))
Gardos, Pintilii, Keseru, Szukala, Sanmartean dintr-un foc 5 jucatori din primul 11.
Alo Alo ,cine e steaua ? ca nu o cunosc ,sa imi explicati si mie asta ":D
Nu cunosc emblema ,stiu doar de FCSB ,Faci ce spune becali !
Emblema sa schimbat de multe ori de`a`lungul istoriei dar palmaresul e cumparat si inregistrat pe societatea actuala. Cat despre Becali, daca nu era el eram in insolventa la fel ca marile forte Dinamo, Rapid, CFR :)
Inca un meci foarte prost facut de Steaua care a pierdut cu 3-1 in deplasarea de la Panduri...
Se vede absenta lui Sanmartean, el juca cat pentru 2 jucatori si nu il mai baga nimeni in seama pe Tanase. Acum trebuie sa ii suportam figurile din teren si jocul lui de liga a 2-a. In plus o echipa ca Steaua ar trebui sa aibe o formatie mai ofensiva. Un cuplu ofensiv Keseru - Tucudean si Chipciu in spate (AMC) ar fi rupt tot in liga 1.
La inceputul campionatului echipa a mers bine, inca era mentalitatea "nemteasca" a lui Reghe, dar cu timpul sa vazut ca Galca nu prea se descurca
Dupa meciul pierdut cu pandurii nu-l mai vad deloc bine pe Galca.
Avand in vedere ca Reghe e liber si patronul urmeaza sa fie eliberat ,cred ca acesta va reveni din vara.
Totusi sa vedem acum daca in finala cu pandurii o sa fie alt scor
dar totusi, pana la finala trebuie sa mai treaca cateva etape in care poate sa piarda locuri bune in clasament :(
P.S.: Din Romania tin oarecum cu Steaua si FC Arges (care sunt la "aparate")
Maine Steaua e fortata sa castige, eu zic ca e un meci de referita cu un adv. accesibil!
Nu vad bine Steaua sezonul asta. Galca a pierdut controlul in vestiar, nu stie sa se impuna. Pacat ca suntem o tara saraca si nu ne putem pastra jucatorii si antrenorii de valoare. Daca aveam antrenor ca Reghe sau Olarariu si jucatori gen Tatarusanu, Chiriches, Maxim, Keseru am putea spera chiar la finala EL.
Eu totusi imi doresc ca steaua sa joace la fel de prost,poate conducerea o sa ia atitudine.
Sa vine Reghe inapoi ca el a facut performanta si jucatori ca Texeira,M.Roman etc..
Nu vrea Reghe sa vina acum, daca vroia era deja "angajat". Sper sa termine pe locul 1, poate chiar si Cupa Romaniei. Atunci va baga si Gigi mana mai adanc dupa 2-3 jucatori care sa faca diferenta. Poate si-a mai revenit si o sa investeasca cum o facea pe vremea cand arunca cu bani aiurea pe Tanase, Costea, Dayro Moreno ( asta a fost bun,dar nu sa adaptat).
In sfarsit o victorie,1-0 cu Ceahlaul in deplasare.
N-au jucat spectaculos insa si terenul a fost vai de mama lui
In sfarsit un scor demn de Steaua. Sper sa mai de-a cateva goluri Tanase si sa plece la arabi, sa scapam odata de bomba asta dezamorsata.
Meci frumos facut de Steaua aseara. Dar abia dupa eliminarea jucatorului de la Viitorul au putut sa isi construiasca jocul asa cum le place.
Au jucat frumos,incep sa-si revina
Asa pare, dar in Liga 1 totul e posibil
Panduri 3 - 1 Steaua
Viitorul 4 - 0 Pandurii
Steaua 4 - 1 Viitorul
:))
A jucat frumos in returulcu Petrolul.
Acum ca a iesit Gigi poate face o echipa sa traga la grupele CL ,caci 21 de milioane pt calificare nu-i o suma mica :)
Victorie chinuita dar nu mai conteaza, inca 3 puncte dupa victoria de la GAZ METAN, daca Steaua bate etapa urmatoare cu Petrolul (joi, daca nu ma insel) eu zic ca-s campioni 100%.
Steaua are sanse mari la event. Becali a spus ca va investi in echipa, iar daca vine Olaroiu sau Reghe cu 10 mil Euro in transferuri o sa faca performanta
Mda..Tg Mures a batut si e la 1 PUNCTde Steaua..le sufla in ceafă:)
Maine meci tare pt steaua..dac nucastiga se complica ecuatia;);););)
Mda, s-a complicat deja si nu vad sa-si revina prea curand Steaua...:(
2 meciuri foarte proaste si Steaua e intr-o postura foarte proasta, la doar 2 puncte distanta de ASA, meciul direct o sa faca diferenta.
Presimt ca face ASA o surpriza anul acesta. Se vede absenta lui Sanmartean si Keseru si lipsa de experienta a lui Galca. Ca antrenor trebuie sa fi si un bun psiholog, Galca nu prea le are cu asta.