In momentele astea ar fi fost tare bun Reghe..;)
Printable View
In momentele astea ar fi fost tare bun Reghe..;)
Prevad ca ajung pe 2 pana la final, ramane de vazut meciul direct dintre Steaua si ASA.
Cfr-Asa 2:2
Asteptam meciul direct;)
Sper sa-i bata Steaua, nu pentru a se indeparta de ei, ci pentru a-si lua revansa fata de meciul din tur cand au castigat datorita arbitrului ungur....
Incredibil dat adevarat,
Steaua otelul1-2
otelul nu mai marcase decat 8 goluri si niciodata n a dat mai mult de1pe meci si steaua si a luat 2de la ei
E clar ca e un blocaj mental
Nu lvad prea bine pe galca
Daca era reghe as fi putut paria ca rusescu marca din penalty
Si ac om dar cu alt antrenor a dat gol cu chelsea tot din penalty
Sa fim seriosi e clara treaba
Doar un punct ramas... ar fi ceva sa castige ASA :))
Asta e campionat?
In finala cupei joaca o echipa ce se bate la retrogradare? Campionatul il castiga ASA? Ma mut de tot din tara asta :))
Eu zic ca toate astea se intampla din cauza lu Reghe....
Mai bine terminam pe locul 2.. cu lotul asta ne facem de ras in UCL. In EL mai miscam ceva
Asa sper sa se termine campionatul, sa se trezeasca umpic la realitate si sa aduca Gheorghe niste jucatori de "valoare" si un antrenor cu mentalitate germana, adica sa revina Reghe! Apoi sa ajungem macar pana in sferturile EL
Victorie Steaua 3-1 vs Dinamo :) meci interesant
Dinamo - Steaua nu mai inseamna derby .. din 11 meciuri : 9 victorii Steaua si 2 egaluri! In 2 ani Dinamo va retrograda, daca nu chiar sezonul urmator.
Cat despre Steaua imi pastrez opinia, sa ramana pe locul 2.. sa se trezeasca Gheorghe, sa aduca JUCATORI buni daca vrea locul1 si performante europene
Ma incardrez aici, stelist de cand m-am nascut! <3
Ar fi bine sa se intoaca Keseru si sa mai aduca un portar valoros,restul mai merg,dara un goleador si un portar sunt necesari.
Meci frumos facut de Steaua astazi cu Pandurii,3-0. Inspirate noile achizitii Tade si Hamoroun
Victorie interesanta cu 3-0 pt. Steaua care putea sa marcheze inca 2,3 goluri.
Jucatori buni, talentati, antrenor fara experienta si de 2 lei.
Sper ca Romania sa devina un interes pentru investitorii arabi.. ne-am cam saturat de acest Becali. Ok, poate fara el eram in liga a 2-a dar deja se vede ca echipa nu mai prezinta nici un interes. El vrea profit cu investitie zero. Pacat, in 2006 ajunsesem in semifinalele europa league.. cu acel lot + 2-3 jucatori buni putea construi o echipa puternica.
La cum se invart lucrurile la noi, e foarte probabil ca Steaua sa fi ajuns chiar si in liga 2-a doar ca ai dreptate, in ultimii ani el vrea profit cu investitie 0 si vrea multe de la niste jucatori poate buni la noi dar per total niste jucatorii mediocrii care nu fac fata decat in Romania.
Daca investea ceva bani cu siguranta putea sa treaca si de Partizan sau mai stiu eu cine, Rege chiar a facut o echipa solida si a stiut sa tina de jucatori. Steaua se batea de la egal cu nume mari din europa in acea perioada si chiar a facut o prestatie frumoasa.
Cea mai proasta alegere sa-l faca pe Radoi antrenor.
Un meci destul de bun facut cu cei de la CSU Craiova . Revenirea lui Reghe va schimba atmosfera la Steaua , si implicit si jocul acestora . Cred ca se vor bate din nou pentru titlu . :) Bafta lor
Salut, te invit să te alături unui campionat amical din Top Eleven, Top Eleven. Pentru a juca alături de mine, introdu acest cod: 001JX8. Hai să jucăm împreună!
Inviato dal mio SM-G950F utilizzando Tapatalk