Results 1 to 10 of 106
Like Tree9Likes

Thread: Romania - Steaua Bucuresti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Steaua nu pierde nimic, nici emblema, nici fanii, nici numele. Armata a facut cea ce era de facut, desi nu a fost un 'gest' frumos, teoretic, ei au avut dreptate, numele si emblema au fost inregistrate pe "armata".

Cel mai probabil Steaua o sa ajunga la un acord cu armata, dupa cum au si declarat.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Dreamer
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Steaua nu pierde nimic, nici emblema, nici fanii, nici numele. Armata a facut cea ce era de facut, desi nu a fost un 'gest' frumos, teoretic, ei au avut dreptate, numele si emblema au fost inregistrate pe "armata".

Cel mai probabil Steaua o sa ajunga la un acord cu armata, dupa cum au si declarat.
    Ai dreptate, dar armata s-a obisnuit sa cerseasca bani regulat. Si nu-i corect. Dupa cum a spus chiar fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, armata nu trebuia sa faca acest gest. Ba chiar domnul Dumitru Dragomir a spus ca e ca si cum armata ar fi abandonat echipa Steaua pe cand era un copil slabit, iar acum cand Steaua a crescut frumos prin banii si contributia lui Gigi Becali, se trezeste armata sa-i ceara Stelei drepturile cum ca ,vezi dom'ne, eu te-am infiintat, deci, esti al meu.
    VampireSeeker likes this.