Un topic pentru fanii echipei Atletico Madrid, un loc special unde puteţi vorbi despre echipa voastră preferată!
Un topic pentru fanii echipei Atletico Madrid, un loc special unde puteţi vorbi despre echipa voastră preferată!
Nu cred că-s mulți fani ai lui Atletico pe aici, majoritatea îs Real/Barcelona
Ce vrei sa spui prin "a ratat orice obiectiv", cred ca a fost un an mai mult decat bun pt. ei, au pierdut campionatul dar nu-i o crima, au castigat cupa si cl, deci 2/3 trofee majore e mai mult decat destul.
Dar da iti dau dreptate la faza cu Porto, Benfica, Dortmund, etc.
Mda, transferuri facute aiurea pe sume mari.... Eu sunt fan United si ma uimeste prestatia lor slaba, desi teoretic au transferat cateva nume mari, nu joaca cel mai bun fotbal si nici modul de antrenare al echipei nu ma incanta...
ROONEY, mijlocas central in spatele lui MATA... porcarie. Tocmai au facut 0-0 cu Cambridge Utd. echipa din liga 4-a...
4-0 e un rezultat bun pt. Real Madrid la cum s-a desfasurat meciul dintre RM si AM. Victorie superba cu 4-0 pt. Atletico.
Au trecut de Real in cupa,dupa le-a dat 4-0,eu zic ca la ora asta Atletico sunt peste ei...
Se pare ca vom avea inca 2 meciuri Atletico-Real in sferturile CL
De Leverkusen a trecut mai greu,la penalty-uri.
Dezavantajul este ca returul se joaca la Real,insa asa a fost si in cupa si au trecut destul de usor de ei
Ce meeeeeci facut de atm
Asa zic si eu ambitie/)