Moja omiljena je 4-4-1-1, zato što mi pruža mogućnost pokrivanja svih delova terena ravnomerno.
Moja omiljena je 4-4-1-1, zato što mi pruža mogućnost pokrivanja svih delova terena ravnomerno.
Hvala još jednom na velikom odzivu forumaša Nisam očekivao ovako veliku zainteresovanost. Obećavam da više neću praviti ovako popularne teme
4-4-2 jer nema postave koja odgovara toj ako me razumes, i da li znas ti ili neko drugi kako da postavim odbranu, covek na coveka ili zonski?
@Delija ninje 4 4 2 uvek nepobediva Mene je prosle sezone protivnik u ls dobio 2 puta sa 2:1 iaako je bio slabiji igrao je 4 1 4 1 ne postoji formacija koja ce uvek pobedjivati. I 4 1 2 1 2 (uski dijamant) i ona je dobra protiv 4 4 2. Murinjo da odgovorim i tebi omiljena formacija mi je 4 3 2 1 (MC MC MC, AML,AMR ST) trenutno nemam igrace za takvu formaciju pa igram 4 4 2 ili 4 1 4 1 ali dobro valjda ce biti dobre ponude na pocetku sezone pa da krenem sa tom formacijom!
Ja sam dosta igrao 4-3-2-1 i jedne sezone do 1/4 finala i u kupu i u ls sa odličnim igračima a sledeće 1/8 tako da nije previse moćna, inače kakva trebaju podešavanja da budu, to sam pitao.
Do sad nisam imao prilike da testiram ali kada ve' 4 5 1 V dobija uski dijamant sto je testirano od strane mnogih menadžera ova formacija se razlikuje od V samo što je DMC pomeren na MC tako da uz dobru odbranu može da razbije uski ja mislim. Inače strelice: plave štoperima i jednom od 3 MC-a uglavnom onom u sredini, AML & AMR & ST crvene i to je to
Aha..ok Možda je probam u nekoj tekmi Hvala..
Најчешће играм 4-4-2 , 4-5-1 V , 3N-5-2 V , 4-1-3N-2 ... а вечерас против моје омиљене 4-4-2 први пут играм са уским дијамантом, па ћу да видим како ће да се покаже