6Likes
-
pozz...kako dobiti ovu formaciju ? ako moze neka slicica sa strelicama pocetnik sam nekapiram mng toga....inace dobio sam ga kod kuce 2:1 sledecu gostujem,ako moze neki savet sta da radim,da igram napadacki,defanzivno itd....hvala unapred
evo i moje formacije
Last edited by Dejan; 10-20-2013 at 05:25 PM.
-
Dreamer
Ovu formaciju sam redovno dobijao sa 3-5-2 ravno (mentalitet normalan, dugački pasovi preko krila)...mada ne vidim razlog zašto bi menjao svoju kada si ga već dobio u prvom meču...nijedna formacija ti ne garantuje pobedu.
-
-
Dreamer
Protiv 3U-4-3 odlično funkcioniše 4-4-2, ipak verujem da je i 4-1-4-1 dobra jer su to slične formacije, samo je 4-1-4-1 malo defanzivnija/sigurnija zbog zadnjeg veznog. Takođe normalan mentalitet, dugi pasovi preko oba krila.
-
oke hvala na savetu igram 4-4-2 pozz
-
jos jedna pobeda u nizu...dobio sam ga kod kuce 1:0
btw sledeceg protivnika stvarno ne znam koja magija treba da bi se dobio ovaj lik i to u gostima....slika govore vise od reci.
njegova tim i postava
moj tim i postava
razlika ko nebo i zemlja...ja imam prosecan kvalitet 14.9...on 16,1 i jaci je za zvezdicu :/
Last edited by Dejan; 10-22-2013 at 10:31 PM.
-
Famous
2 Q razlike nije nista, kakvo nebo i kakva zemlja? Ako budes igrao ovu igricu duze videces da i timovi koji imaju 10+Q razlike u odnosu na drugi tim gube. Tako da je ovde sve moguce.
-
Dreamer
Nemam iskustva protiv ove formacije...ja bih igrao tu tvoju 4-3U-2(AML-AMR)-1 i ako slučajno bude bilo potrebe možež da ubaciš AMC-a umesto jednog veznog i da budeš još ofanzivniji.
-
i ja prvi put igram protiv ove form. mec je upravo zavrsen,izgubio sam 1:0 jbg
-
pozz ljudi o5 ja
neko predlog kako napasti ovu formaciju ?
[IMG][/IMG]