Page 2 of 51 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 509
Like Tree87Likes

Thread: Kako napasti protivnicku formaciju

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous nsretkovic's Avatar
    Vise sansi ima 4 1 4 1 da dobije 4 4 2 nego obrnuto, na 4 1 4 1 ide i 3 4 3
    Last edited by nsretkovic; 07-16-2013 at 09:46 PM.

Newbie
    Fino zamisljeno. Ipak, moze li jedno objasnjenje?
    Zasto mislis da se protiv 4-4-2 moze igrati sa 4-1-2-1-2 Uski Dijamant?
    Evo ja igram najcesce 4-4-2...do sada nisam izgubio protiv uskog dijamanta. Napad preko krila, a ako je protivnik jaci, onda kontra. Nista vise.
    Najteze mi je bilo ostvariti dobru igru protiv 4-1-4-1 i jedne cudne varijacije iste formacije. Da se razumemo, gubio sam od raznih formacija, ali igra je bila zadovoljavajuca. Kod ove dve formacije, a kad sam igrao 4-4-2, igra je bila uzasna.

Quote Originally Posted by bendtm View Post
    Evo ja igram najcesce 4-4-2...do sada nisam izgubio protiv uskog dijamanta. Napad preko krila, a ako je protivnik jaci, onda kontra. Nista vise.
    Najteze mi je bilo ostvariti dobru igru protiv 4-1-4-1 i jedne cudne varijacije iste formacije. Da se razumemo, gubio sam od raznih formacija, ali igra je bila zadovoljavajuca. Kod ove dve formacije, a kad sam igrao 4-4-2, igra je bila uzasna.
    Zato sto kod uskog dijamanta protiv 4 4 2 imas zadnjeg veznog koji moze da tu i tamo "zadrzi" 2 MC-a i samim tim stvori prostor za poluspica a sto se tice 4 4 2 koja napada sa strane ako su jaki bekovi protivnika koji igra uski dijamant onda mu krila tj ML&MR ne mogu nista. A to sto si dobijao uski dijamant je verovatno stvar kvaliteta ili onoga sto sam napisao na pocetku posta : "NE MORA DA ZNACI DA CETE 100% POBEDITI"

Rookie Mourinho's Avatar
    Quote Originally Posted by bendtm View Post
    U poslednje 4 utakmice protiv 4-4-2 (klasično) koristio sam formaciju uski dijamant i sve utakmice sam pobedio. Pri tom, protivnici su imali isti kvalitet kao i ja. Moj stil je da i ako se to ne savetuje dva beka pošaljem strelicama unapred, igram na kontre, forsiram dugi pas kroz sredinu i odbrana na sopstvenoj polovini i to zona.
    Ove gore formacije koje je on naveo uglavnom važe za protivnike koji su istog kvaliteta kao i vi. Naravno i za one koji su slabiji.
    nsretkovic likes this.
    Bez ove pesme se ne igra tekma

http://www.youtube.com/watch?v=d8v2TUQomZU

Newbie
    Pozz svima,koja je najbolja formacija protiv ove:Kako napasti protivnicku formaciju-untitled.jpg
    Last edited by Anton Kern; 07-19-2013 at 11:32 PM.

Quote Originally Posted by Anton Kern View Post
    Pozz svima,koja je najbolja formacija protiv ove:Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	159 
Size:	18.9 KB 
ID:	9788
    Mozda probaj sa 4 1 3siroko 2

Newbie
    Uspelo je,dobio sam 3:2 )))))
    nsretkovic likes this.

Quote Originally Posted by Anton Kern View Post
    Uspelo je,dobio sam 3:2 )))))
    Bravo )

Newbie
    Pozdrav menaderi nov sam na forumu, zanima me sta mislite o formaciji 3 usko 2 DML DMR 2 MC 1AMC 2 ST znaci 3u -2-2-1-2, koja formaciju dobiva tu, hvala!

Newbie
    Ima li neko iskustva sa formacijom:
    3S,
    1,
    3S,
    1,
    2
    kao pehar samo 3 siroka u odbrani?

Page 2 of 51 FirstFirst 123412 ... LastLast