Screenshot by Lightshot Jel zna neko mozda kako protiv ove formacije. Vrlo mi je bitna utakmica protiv ove ekipe makar da budem u prvih 4.
Screenshot by Lightshot Jel zna neko mozda kako protiv ove formacije. Vrlo mi je bitna utakmica protiv ove ekipe makar da budem u prvih 4.
Pozz, zanima me kako igrat protiv ove formacije: DC-DC-DC---MC-MC-MC---AMR-AMC-AML---ST ........ tj. 3-3-3-1 ......... razmisljao sam oko 4-1-4-1 ili 4-4-2 ............ jeli mozda neko ima bolje rijesenje ...... 4-5-1 ???
@FKP
4-5-1V ili 4-3-2š-1. Bilo bi zanimljivo da probaš sa 2 AMC ako imaš tj "jelku"!
@meraklija
zavisi od kvaliteta protivnika i tvog, mozeš 4-1-4-1 a možda i 3š-5-2V ili tako neka kombinacija sa DL DC DR-DMC-...
Evo zanima me dal se neko susreo s ovom formacijom ... Igram finale Lige prvaka i necu moc biti za kompom ....pa svaka sugestija bi dobro dosla ....
--------GK--------
-DL-DC---DC-DR-
---DMC---DMC----
----MC----MC----
----ST----ST----
Vidjet cmo sta ce bit ... Odlucio sam se za dl dc dc dr dmc mc mc aml amr st ...V i napad preko krila s vise napadacki i nekim motivacijama ... pa cmo vidjet.....javim se kako sam proso![]()
jeli mozda neko ima neki savet kako igrati osvojiti LP protiv ovoga protivnika....
------GK------
DL--DC--DC--DR
ML--MC--MC--MR
------AMC------
------ST-------
???
Evo sam da javim da sam osvojio ligu prvaka... 4-5-1 V stile je sasvim dovoljan .... pobjedio 3-1 s tim da sam u 60.toj dobio crveni ....
Kako da napadnem ovu poziciju :
Posto se igra kod mene kuci mislio sam da ga napadnem ovako (pehar pozicija)ali sad nesto nisam siguran,pa ako mi mozete dati neki savet bio bih zahvalan...
a razlog sto sam ne odlucan je taj sto je poslednja utakmica (derbi) i ako pobedim bicu prvi u ligi![]()
eto vidite sa kojim igracima raspolazem pa ako imate neki savet pomozite