Page 16 of 51 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 509
Like Tree87Likes

Thread: Kako napasti protivnicku formaciju

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Screenshot by Lightshot Jel zna neko mozda kako protiv ove formacije. Vrlo mi je bitna utakmica protiv ove ekipe makar da budem u prvih 4.

Rookie
    Pozz, zanima me kako igrat protiv ove formacije: DC-DC-DC---MC-MC-MC---AMR-AMC-AML---ST ........ tj. 3-3-3-1 ......... razmisljao sam oko 4-1-4-1 ili 4-4-2 ............ jeli mozda neko ima bolje rijesenje ...... 4-5-1 ???

Apprentice
    @FKP
    4-5-1V ili 4-3-2š-1. Bilo bi zanimljivo da probaš sa 2 AMC ako imaš tj "jelku"!

@meraklija
    zavisi od kvaliteta protivnika i tvog, mozeš 4-1-4-1 a možda i 3š-5-2V ili tako neka kombinacija sa DL DC DR-DMC-...

Newbie
    Evo zanima me dal se neko susreo s ovom formacijom ... Igram finale Lige prvaka i necu moc biti za kompom ....pa svaka sugestija bi dobro dosla ....

--------GK--------
    -DL-DC---DC-DR-
    ---DMC---DMC----
    ----MC----MC----
    ----ST----ST----

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Ivan Tepeš View Post
    Evo zanima me dal se neko susreo s ovom formacijom ... Igram finale Lige prvaka i necu moc biti za kompom ....pa svaka sugestija bi dobro dosla ....

--------GK--------
    -DL-DC---DC-DR-
    ---DMC---DMC----
    ----MC----MC----
    ----ST----ST----
    Mislim da bi bilo najbolje 4 2 3 1 ofanzivna. ( dl dc dc dr - mc mc - aml amc amr - st) srecno

Newbie
    Vidjet cmo sta ce bit ... Odlucio sam se za dl dc dc dr dmc mc mc aml amr st ...V i napad preko krila s vise napadacki i nekim motivacijama ... pa cmo vidjet.....javim se kako sam proso

Rookie
    jeli mozda neko ima neki savet kako igrati osvojiti LP protiv ovoga protivnika....

------GK------

DL--DC--DC--DR

ML--MC--MC--MR

------AMC------

------ST-------

???

Newbie
    Evo sam da javim da sam osvojio ligu prvaka... 4-5-1 V stile je sasvim dovoljan .... pobjedio 3-1 s tim da sam u 60.toj dobio crveni ....

Rookie Goran Ciric's Avatar
    Kako da napadnem ovu poziciju :

Posto se igra kod mene kuci mislio sam da ga napadnem ovako (pehar pozicija) ali sad nesto nisam siguran,pa ako mi mozete dati neki savet bio bih zahvalan...

a razlog sto sam ne odlucan je taj sto je poslednja utakmica (derbi) i ako pobedim bicu prvi u ligi

eto vidite sa kojim igracima raspolazem pa ako imate neki savet pomozite

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by Goran Ciric View Post
    Kako da napadnem ovu poziciju :

Posto se igra kod mene kuci mislio sam da ga napadnem ovako (pehar pozicija) ali sad nesto nisam siguran,pa ako mi mozete dati neki savet bio bih zahvalan...

a razlog sto sam ne odlucan je taj sto je poslednja utakmica (derbi) i ako pobedim bicu prvi u ligi

eto vidite sa kojim igracima raspolazem pa ako imate neki savet pomozite
    Protiv ove formacije uvek igram 4-4-2 i uvek sam pobeđivao. Srećno

Page 16 of 51 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast