-
tactic and orders
hi all. y team playing dl--dc--dr--ml--mc--mc--mr--amc--st--st 3-4-1-2. can any one sayme how to order this tactic and whish arrows ı need use.
or any one suggest me any tactic and orders. ı want win the games lots of gools :D. which one is best for this.
thxs for help.
-
offensive , both flanks , own half press , normal overtake , mixed pass , zonal mark , no offside trap , with force counter attack .
blue arrow : dl dc dr and optional gk
red arrow : ml mr amc and optional one st !
this a suggestion and you may not concede what you are asking !
use win reword at max against strong teams and always have the team morale at max !
-
Merhaba Arkadaşlar;
Benim manager seviyem 4.Yarın çok önemli bir lig maçım var:)Rakibim arkadaşım.Ve,bu maçı aldım mı büyük ihtimalle şampiyonluk için büyük avantaj sağlayacağım;)Çünkü ligde bize denk rakip yok.Yalnız bu aralar benim takımda büyük bir form düşüklüğü var,ne yaptıysam nedenini bulamadım...Form ve moral olarak her maça neredeyse full çıkıyorum sorun yok;)Ama takımım ve dizilişlerim,basit ve zayıf takımlara karşı bile şuan için hiç istediğim gibi çalışmıyor nedense:(Rakibimin oyuncu ortalaması 36,6...Benim ortalamam ise 35,1...Rakibimin dizilişi:GK-DL-DC-DR-DMC-MC-MC-AML-AMC-AMR-ST....Bu dizilişe karşı bir diziliş bulamadım forumda...Nasıl bir diziliş ve emirlerle çıkmayılım maça,bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?Teşekkür ederim..!