11Likes
-
Rookie
-
Newbie
-
Rookie
-
Rookie
Na startu sezone sam imao slabu postavu pa sam i u kupu i u ligi sampiona ispao relativno brzo i onda se bazirao na ligu sto je dolnelo i lepe rezultate kao sto se i vidi e sad gledam ko je osvojio ligu sampiona i kup i ne verujem ligu s.je drugo mesto osvojio lik koji me izbacio a kup je prvo mesto lik koji me izbacio ,uporedio timove i sada sam dosta jaci od njih jel sam se dogradjivao tokom sezone,pa mi malo zao sto nisam ranije ali predstojece sezone kao i svake sledece jurim sva tri trofeja
-
Rookie
Jutros u 2:15 osvojena liga sampiona
A i u ligi smo postigli dobar rezultat
S obzirom da na pocetku sezone,kada sam video sada drugo i trece pasiranog nije mi bilo dobro,vec u startu sada drugo plasirani krece sa 4 skaut igraca a ostali imaju 5 * ,dok trece plasirani krece sa 6 skaut igraca i ostai sa 5 * pritom obojica imaju timove u kojima su svi igraci sa specijalnim osobinama,ja startujem sa 5 igraca sa 5* i ostali 4*,pritom u timu imam samo 14 igraca kao i sada na kraju sezone....raspored mi je bio takav da sam njih dvojicu imao jadan za drugim meceve aii sva sreca pri kraju prvog dela sezone...racunao sam da budem 3 i zadovoljan sam,pojacavam tim pravim taktike bijem ko iz topa i prezadovoljan sam postignutim,sto je jako bitno tek pred kraj sezone sam napravio 4 igraca sa po 6*,sto znaci da sam svo vreme igrao sa dosta slabijim timom od njihovog,ali boljom taktikom...i igraci mi igraju bre srcem hahhahahha ,a ne ko nasi klubovi i reprezentacija...ispod casti im je da trce po terenu ..gospoda...iz gore prilozenog se vidi da moze Partizan da bije Barselonu,samo da igraju srcem i da ih vodi srcan trener hahahhah
-
Dreamer
Bravo