14Likes
-
-
Ovo je bila jedna od najtezih sezona posebno liga sampiona i kup,u ligi sam bio sa pet timova iz prosle sezone koji su izborili promociju(falio je samo Bvb dosta neugodan i jak tim) .
Sezona je zavrsena i u sledecoj sezoni gotovo sigurno cu biti u ligi sa tri tima sa kojimaa sam vec nekoliko sezona:
1. Moj prijatelj od cini mi se petog nivoa Baselona za nijansu slabiji tim ali ove sezone me je oba puta pobedio,zavrsio kao sedmi.
2.Chicago FC dosta jak tim prosle sezone je bio cini mi se prvak ove sezone protiv njega imam remi i pobedu,zavrsio kao cetvrti.
3 Nevena FC ne toliko jak koliko srecan tim igra asimetricni dijamant,vec cetiri pet sezona smo u istoj ligi,zavrsila je kao prva.
Dva tima iz prethodnih sezona nisi izborila promociju,dosta jaki i prilicni neugodni Predrag FC stalno igra 4-5-1 v stil,prosle sezone je zavrsio kao drugi i tim koji je znao da bude dosta nezgodan Edvin FC.
Sutra vec startuje nova sezona tim je solidno sredjen mogao bih da dovedem jos par igraca mozda jednog DLDC MC i ST naravno zavisi ce i od ponude nisu prioritetni.
Budzet je obezbeđen za par sezona polako zavrsavam izgradnju stadiona.