lepi ko je osvojio za proslu sezonu nagradu
sve to vase stoji ali realno nije isto igrat 5,6,10,12,15 level kao i 42,43 i veci jbga,ako ce tako bit ja cu se projavit malim levelom lako nabijat neaktivce na malim levelima i imat 100+ gol razliku probaj to na 42+ levelu gdje svi aktivni i podjednako jaki
pa iskreno neznam batice jbga razlike su velike mali i veliki leveli sad jedino da neki kriterij uzmes koji smatras adekvatnim pa da bude posteno
ali to nije lako znas i sam
ja sam imao 94-23 gol razliku ako se ne varam a 10 aktivnih u ligi svi smo skoro unutar 3Q bili gledajuci prvi tim,sto je velik uspjeh i onda vidis da osvoji nagradu neko ko je 3-4 lvl sam aktivan i strasan tim ima jbga lako tako nabijat raju di dobijes u svim natjecanjima skupa 10 golova u cjeloj sezoni,ali mene ne opterecuje nagrada nego zelim reci da nije isto mjerilo
Pa dobro momci, odlucio sam sta ce biti kriterijum za ovu sezonu :-) Ekipa koja bude imala najvise neresenih u ligi ( u slucaju istog broja neresenih , gledace se koja je ekipa primila manji broj golova u ligi ). Od sutra pa do srede 20 h, ekipe koje postave sliku svoje lige ovde, bice u konkurenciji za nagradu ( min. 8 ekipa mora da se prijavi, da bi takmicenje bilo vazece) . Nagrada je 1 zvanicni dres po izboru pobednika. Srecno momci 🏆
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 05-04-2015 at 08:15 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Bice zanimljivo... odlican predlog
FC Red Star ✮✮✮✮✮