Prva cetiri prvenstva za redom smo osvojili kad smo poceli igrati, sva cetiri prvenstva gotovo kao pravilo, u odredjenom kolu smo gubili utakmice, i to po dvije, tri zaredom, cime bi kompromitrali cijelo prvenstvo. Onda smo prestali to da pratimo, ali evo vec dvije sezone za redom ista stvar nam se dogadja, uzvrat drugoga kola kupa i 3 kolo prvenstva mi gubimo, tj ispadamo iz kupa a u prvenstvu gubimo. Prosle sezone nas nije to toliko tangiralo jer smo u prvenstvu izgubili od velikog rivala, u kupu smo prsli ko kokice ali skoro nista nismo ulagali u momcad pa nas nije toliko smetalo, ali ovaj udarac danas je bome utjecao na nase ambicije ove sezone.
No ajmo redom, u prvenstvu smo izgubili od kluba koji je 6Q slabiji od nas. Izgubili smo sa cistih 2-0 s time da smo jos koji gol mogli primiti.
Evo njegov i moj tim
U kupu nam je trebala pobjeda, imao sam 15% posjeda, dominirao, navijace, moral i kondicija na vrhuncu a cak smo i dobar dio susreta imali igraca vise jer se protivnicki ozljedio a menadjer nije bio prisutan. I nismo uspjeli postici pogodak i ispali smo iz kupa. Bio je ovo treci reci ove dvije ekipe u zadnjih par dana, ali rival je eto ovdje prosao, a nama ostaje da mu se osvetimo u ligi prvaka.
Evo i njegov tim
Ne kazem nista, ja rijetko kad kukam da su mi drugi krivi, ali eto cudna koincidencija da mi se ista stvar ponavlja vec dvije sezone za redom. Jaci sam od obojice ali naravno da je moguce da izgubimo jer nisu ni protivnici macji kasalj, ovo nas je najvise pogodilo zbog ambicija jer ocito ovaj tim nije spoban pokazati vise u kljucnim utakmicama.