Page 1 of 39 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

  1. #1
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091

    NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

    Evo da i ja predstavim svoj tim, no prije svega htjeo bi napraviti nesto sto menadjeri bas i nisu radili, nadam se da ne krsim neka pravila time, zelio bi vam predstaviti grad iz kojega dolazi NK Dunav Ilok.



    Ilok




    Zemljopisni položaj

    Ilok je najistočniji grad Hrvatske, Dunav (administrativna granica) Hrvatske i Srbije nalazi se manje od 5 km zračne linije od autobusnog kolodvora, vatrogasne i policijske postaje u mjestu. S brijega Iločkog dvorca pruža se prekrasan pogled na Dunav. Ilok se rasprostire po obroncima Fruške gore.

    Najviša visinska točka u Vukovarsko-srijemskoj županiji je Čukala kod Iloka s 294 m nadmorske visine.

    Povijest

    Područje grada Iloka zarana je naseljeno i bogato kulturnim nasljeđem, o čemu svjedoče nalazi od prapovijesti, preko rimskog razdoblja, gdje je postojala konjanička utvrda Cuccium, do zlatnog razdoblja srednjeg i novog vijeka.

    U srednjem vijeku u Iloku je izgrađena utvrda (12. stoljeću), a u pisanim spomenicima spominje se više crkava i samostana. Prvi put se ime Ilok spominje 1267. pod nazivima Ujlak (mađarski: Újlak) ili Wylok. Od 1332. spominju se župe u Iloku, a 1349. izgrađena je velika crkva Majke Božje. U tom razdoblju Ilok postaje značajno središte, u kojemu je prebivao čak i dubrovački konzul (1399.). Značajne kraljevske povlastice dobiva 1453. (dodjeljuje ih kralj Ladislav V. Posmrtni).

    Najpoznatiji gospodar grada je Nikola Iločki (1410.-1477.), koji je bio kralj Bosne od 1471. do svoje smrti. Kao gospodar imanja naslijedio ga je sin Lovro (1459.-1524.)

    Franjevci se u Iloku zasigurno nalaze u prvoj polovici 14. stoljeća kada je izgrađeno zapadno krilo samostana, a franjevačka crkva Uznesenja Marijina građena je 1349. godine. Nikola Iločki ju je obnovio i dogradio poslije smrti sv. Ivana Kapistrana (1386.-1456.), koji je umro u Iloku 23. studenog 1456. Svoj današnji izgled crkva je dobila pri temeljitoj neogotičkoj restauraciji izvedenoj početkom 20. stoljeća prema projektima Hermana Bolléa.

    Osmanlije su gospodari Iloka od 1526. do 1688. godine. U gradu su sačuvani spomenici islamske kulture turbe - grob uglednog Turčina i hamam - obredno kupalište.

    Godine 1697. car Leopold poklanja Ilok i posjede u Srijemu talijanskoj obitelji Odescalchi kao naknadu za pomoć pape Inocenta XI. od 336.000 forinti za vojnu protiv Turaka. Prvi vlasnik posjeda bio je Livio Odescalchi, koji se istaknuo i kao vojskovođa u obrani Beča 1683. godine. Ilok je u raznim povijesnim razdobljima bio središte ovog dijela Srijema: u 18. stoljeću i prvoj polovici 19. stoljeća bio je sjedište podžupana Županije srijemske, kotarsko mjesto s upravnim vlastima i kotarskim sudom, trgovačko i sajamsko središte kraja.

    Poslije 1945. godine u novim granicama Ilok gubi svoje prirodno zaleđe i postaje općina s mjestima koja i danas pripadaju području grada. Godine 1962. pripojen je općini Vukovar i postaje mjesna zajednica.

    Znamenitosti:

    * Iločke zidine (iz 13. st.-Stari grad)
    * Crkva sv. Ivana Kapistrana
    * Franjevački samostan
    * Turske turbe
    * Turski hamam
    * Dvorac obitelji Odescalchi
    * Stari park (iz 18. st.) sa rijetkim drvećem
    * Iločki podrum (iz 15. st.)
    * Poljoprivredna škola (1898. sa podrumom i ekonomijom)
    * Kotorska zgrada suda

    Slike

    Kako ne bi sad stavljao svaku pojedinacno, stavit cu ovdje par galerija gdje se mogu vidjeti sve ljepote Iloka.

    Ilok - slike (galerija)

    Slike Ilok - Fotografije

    Galerija slika - Ilocki podrumi

    Eto to bi bilo to ukratko, dalo bi se jos toga napisati i pokazati o ovome malome gradicu. Ako netko bude u prolazu ili bude planirao posjetiti Ilok pa ga budu zanimale informacije sta posjetiti, gdje odsjesti itd, neka me kontaktira ovdje na forumu.

  2. #2
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    NK Dunav Ilok

    Podaci o klubu - (pisano prije pocetka 10. sezone)

    Nk Dunav Ilok osnovan je jednoga vrucega ljetnog dana 08.07.2013 godine. Prvotno ime kluba bilo je Slobodni Net koji je naziv dobio po jednom forumu ciji je menađer bio vlasnik. U 10. sezoni menađer kluba, izvjesni Aleksandar Ilok prestaje biti vlasnik spomenutog foruma i uprava kluba odlucuje da se uvedu neke preinake, klub mijenja ime u NK Dunav Ilok, osniva se nova navijacka grupa, popularni Alasi a mijenja se i ime stadiona te se sad stadion zove Fruška Gora.

    U dosadasnjih 9.sezona bilo je svega i svacega, velikih utakmica, velikih pobjeda ali i velikih razocarenja. No klub svake sezone raste, osvaja trofeje i ostvaruje promociju u sljedeci rang natjecanja.

    Od rivala bih izdvojio nekoliko klubova sa kojima smo odigrali velike utakmice, sudbina je htjela da se svi nadjemo u zajednickoj ligi ove 10.sezone. Dakle najveci rivali su nam - ATLANTA ex.Ledeni - Amir Salcin, PSG - Jelena Bjekic, Diana FC - Diana Smajic, F.C. Chelsea - Anell Jasarevic



    Trenutni tim (Sezona 13)



    Stadion



    Trofeji

    Osim 6.sezone, u svakoj sezoni je osvojen po jedan trofej, u sezoni 3. smo ostvarili dva trofeja i to prvenstvo i ligu prvaka. Ukupno za sad u ovih 9.sezona imamo 6.prvenstava, 1.ligu prvaka i nijedan kup. Dva puta smo igrali finale lige prvaka gdje smo izgubili.

    Kao sto vidite, u kupu nam bas ne ide, najvece dostignuce je osmina finala sto sigurno ne odgovara ambicijama kluba te se nadamo da cemo u skoroj buducnosti ostvariti mnogo bolje rezultate u ovome natjecanju.






    Sezona 1



    Sezona 2



    Sezona 3



    Sezona 4



    Sezona 5



    Sezona 6



    Sezona 7



    Sezona 8



    Sezona 9



    Sezona 10



    Sezona 11



    Sezona 12



    Sezona 13



    Sezona 14



    Sezona 15



    Sezona 16



    Sezona 17



    Sezona 18



    Sezona 19



    Sezona 20



    Sezona 21



    Sezona 22



    Sezona 23



    Sezona 24



    Sezona 25



    Sezona 26



    Sezona 27



    Sezona 28



    Sezona 29


    Kolekcija dresova i grbova

    Tek pred kraj prošle sezone smo dosli na ideju kako bi bilo lijepo da skupljamo dresove i grbove koje cemo cuvati u nasoj kolekciji. Do tada nažalost nismo vodili racuna o tome pa je kolekcija dosta skromna. I ovdje se u buducnosti nadamo sto vecoj kolekciji predivnih dresova i grbova koje zelimo skupiti.
















    Posjetili smo

    Za ovih devet sezona bas se i nismo nesto jako puno naputovali, nekako uvijek zavrsimo u nekoj "Balkanskoj" ligi. Valjda je do servera.

    Edit - za 13 sezona





    Kompleti dresova i grbova koje smo koristili

    Od 10.sezone kad smo i promijenili ime, uvijek zelimo igrati sa nekim plavim kompletom koji asocira na Dunav, no kako je to izgledalo kroz nasu povijest..

    Sezona 1-9



    Koristili smo prvih 9 sezona prilicno obicne dresove i grb, imali smo drugo ime i druge sponzore koji nisu bas vodili racuna o imageu..srecom od 10 sezone se sve promijenilo..

    Sezona 10



    Sezona 11



    Sezona 12



    Sezona 13




    Ove sezone smo koristili dvije garniture dresova, krenuli smo sa plavo bijelim dresovima no uprava kluba je odlucila da u znak solidarnosti sa Hrvatskom nogometnom reprezentacijom za vrijeme trajanja SP koristimo dresove nase reprezentacije sve dok se ona nalazi na natjecanju.

    Sezona 14



    Sezona 15



    Sezona 16



    Sezona 17



    Sezona 18



    Sezona 19



    Sezona 20



    Sezona 21



    Sezona 22



    Sezona 23



    Sezona 24



    Sezona 25



    Sezona 26



    Protekle 3 sezone igrali smo u dresovima od Porta.

    Sezona 27



    Sezona 28



    Sezona 29





    To bi bilo to sto se tice predstavljanja tima, radit cu edit kad god bude nešto novo kao i na kraju svake sezone.

    Ukoliko vam se svidja sto ste procitali, svakako nam lajkajte post, mi se necemo ljutiti

    Last edited by Aleksandar Ilok; 08-26-2015 at 10:26 AM.

  3. #3
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Akcija - spasimo od zaborava

    E sad, ima jos jedna stvar koju dosada nismo radili, a to je spremanje slicica nekih prethodnih sezona pa prije nego se okrenemo trenutnoj sezoni, organizirali smo akciju "Spasimo od zaborava," kako bi barem nesto sto smo stavili na forum spasili i izlozili javnosti. Nema puno toga, ali je srcu drago

    8.sezona

    Zavrsili smo je na prvome mjestu u ligi sa impresivnom gol razlikom.



    U kupu smo dozivjeli ispadanje u osmini finala koje nam je jako tesko palo, ovo je mozda nase najvece razocarenje otkad postojimo. Evo izvjestaj sa tih utakmica.

    Prvu utakmicu smo vodili u gostima sa 3-0 a na kraju je zavrsilo 3-2. Uzvrat je bio prilicno bolan. Na poluvremenu smo vodili 2-1 i cinilo se da nas nista nece zaustaviti, no u drugom poluvremenu totalni preokret i u 88. minuti smo primili gol koji nas je izbacio iz ovog natjecanja.



    Lose smo prosli i u cetvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka

    U Ligi prvaka dogurali smo do Cetvrtfinala gdje smo prvo utakmicu dobili 2-1 ali smo u uzvratu totalno izdominirani i dozivjeli smo takodjer dosta bolan prolaz od 4-1. Ni u jednom trenutku nismo bili ni blizu prolaza a prvi gol smo primili prakticki u prvoj minuti.



    9.sezona

    Tim na kraju sezone je izgledao ovako



    Ovdje cemo samo staviti neke velike pobjede i uzbudljive utakmice, te konacnu ljestvicu.

    U ligi smo zavrsili na 4.mjestu sto je iznimno los rezultat, posto smo ciljali na 1.mjesto i realno, mogli smo do njega, no sezona je bila prepuna pogresaka, krivih odluka, nesnalazenja u kljucnim trenucima kao i odsustvo glavnog menadjera u finalu lige prvaka i zadnja 4. prvenstvena kola. Vecinu vremena smo bilo prvi i onda je uslijedio veliki pad..

    U ligi prvaka smo dogurali do finala gdje smo uvjerljivo porazeni, porazu su kumovale ozljede dva kljucna igraca, crveni karton te opravdani izostanak menadjera.

    U kupu smo ispali vec u 2.rundi tj u kvalifikacijama.

    No evo prisjecanja sa nekih utakmica.







    Da poludis. Imam dosta tesku ligu a ove sezone mi sa jakim ekipama bas ne ide, i svaki bod je vrijedan ako zelim osvojiti titulu, i onda napravim takvu glupost koja ce me mozda kostati titule. Nisam mogao danas pratiti mec, no planirao sam danas da dam crvene kofercice za jednog ozlijedjenog MC-a koji je ujedno i skaut i jedan od najboljih igraca, no zaboravio sam, a posto nisam mogao pratiti mec igrao mi je lik kojeg ove sezone sigurno vise ne bi uvrstavao u igru i naravno izgubio sam 3 boda kod kuce protiv direktnog rivala za titulu.



    Upravo sam odigrao jednu nevjerovatnu utakmicu u ligi i pobijedio u gostima 4-3.















    Last edited by Aleksandar Ilok; 06-22-2014 at 07:48 PM.

  4. #4
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Sezona 10



    Trenutni sastav



    Ovo je moj trenutni sastav, zasad imam samo jednog skauta, no posto sam kupovao igrace kojima treba jos jedna ocjena da bi bili skauti, jos 5-torica igraca bi uskoro trebali da budu skauti.

    Prijelazni rok još nije gotov, danas ili sutra bi trebali od nasih sponzora dobiti jos nesto sredstava za tokene, pa cemo svakako jos malo ucvrstiti obranu koja je najslabiji dio tima


    Dovedeni igraci

    Ove sezone je dovedeno ukupno 6 novih igraca, kvalitete 69, dakle jedna ocjena im treba da bi postali skauti.


    Nemanja Ceran - doveden za 16 tokena




    Mehmed Petrovic - doveden za 2 tokena




    Almir Salkic - doveden za 12 tokena




    Milan Males - doveden za 8 tokena




    Stefan Pesic - doveden za 4 tokena




    Nemanja Knezevic - doveden za 25 tokena




    Prodani igraci

    Prodano je ukupno 7 igraca















    Ocekivanja

    Tesko je reci...upao sam u jednu jako tesku ligu gdje igram sa 4.stara znanca koji su dosta jaki, pogotovo Ledeni, ima tu jos dosta jakih timova i nakon proslogodisnjeg iskustva stvarno nemogu nista prognozirati, svakako da je onaj najmanji cilj biti medju prvih 7, dosada nikada nismo bili ispod 4.mjesta pa se nadam da cemo nastaviti taj trend.

    Sezona nije mogla gore da pocne, ispadanje u kupu vec u prvoj rundi.

    Sa starim sastavom bez ijednog pojacanja, odigrali smo prvu u gostima i izvuki povoljnih 0-0 pred uzvrat, no u uzvratu smo sa obnovljenom momcadi sa 6 novih igraca kiksali i rezultat je bio 1-1.






    No zato smo imali odlican start u ligi, protiv jednog od najjacih protivnika u prvenstvu, pobijedili smo cak 6-0 i time bar malo oprali gorak okus nakon ispadanja iz kupa.






    Takodjer dobar start u Ligi prvaka i gostujuca pobjeda od 3-1






    U ovoj temu cu stavljati ljestvice nakon nekoliko kola, neke vaznije meceve itd..a tijek sezone detaljno mozete pratiti na ovoj temi - Sezona 51. - 09. mart - Kako vam ide?
    Last edited by Aleksandar Ilok; 03-12-2014 at 08:48 PM.

  5. #5
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Serbia
    Posts
    4,173
    Dobrodošao i ovde druže detaljno nema šta

  6. #6
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Dobrodošao i ovde druže detaljno nema šta
    Hvala, inspiracija ste mi bili ti, NTNK i Orlova FC

    Danas je odigrana utakmica koja zasluzuje da ju stavim ovdje

    Cat Harrison and NTNK like this.

  7. #7
    Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    226
    Super odradjeno,nema sta-svaka cast.Ajde treba vremena za to...Sretno i puno trofeja
    Aleksandar Ilok likes this.

  8. #8
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Posto nam je obrana tima okarakterizirana kao najslabiji dio, bilo je potrebno dovesti jednog dobrog igraca. Ponekad na Transfer Marketu ulovis neku zvijer od 1-10 tokena, pa sam se nadao da ce i sada biti tako, posto ne stojim sa njima bas najbolje, tako da bi nam sljedece sezona sto se tice dovodjenja igraca mogla biti veoma skromna, ali eto naletio sam na jednog upornog menadjera koji mi je izbio dosta tokena, barem sto se tice moje situacije....no jedan kvalitetan DC je doveden, cijena prava sitnica, 27 tokena




    U medjuvremenu smo doveli jos jednog igraca, MC-a-8 tokena




    A i prodali smo dva igraca







    Dimitrije Čeko i Cristian Rubio hvala vam na svemu sto ste dali za NK Dunav Ilok i sretno vam u daljnjem nastavku karijere
    Last edited by Aleksandar Ilok; 03-13-2014 at 06:18 PM.
    NTNK and MNK Kaskada like this.
    Sezona 27, Level 27


  9. #9
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Bio je ovo utakmica koja je opravdala status derbija, nakon punih 5. sezona ponovno smo se susreli sa nasim starij prijateljem i rivalom, Ledenim. On ima uvjerljivo najjaci tim u ligi, stoga je i izazov bio veci, a i motiv da se revansiramo za veliki poraz od 5-0 koji smo dozivjeli prije 5 sezona.

    Stadion Fruška Gora je bio krcat, vrijeme je bilo odlicno a navijaci su jos sat vremena prije utakmice poceli sa skandiranje, "Ajmo plavi" i nisu se zaustavili do kraja utakmice.

    Utakmica je pocela nasom dominacijom, poceli smo u formaciji 4-1-3Š-2 i pocetnu dominaciju smo iskoristili u 11.minuti kada nas najbolji proslosezonski (a i ove sezone najbolji strijelac) igrac Djukanovic, savrseno asistira za napadaca Pesica kojem nije bilo tesko ugurati loptu u praznu mrezu.

    Do 22.minute se igralo vecinom na sredini terena, a tada je bljesnuo protivnicki igrac Stojanovski koji na asistenciju Hunta izjednacava rezultat. Do poluvremena smo pritiskali gol Ledenog ali lopta nije htjela u mrezu.

    A onda u 49.minuti veliki sok za domace igrace i navijace, nastao je muk na tribinama, Stojanovski ponovno zabija i sada Ledeni prelazi u vodstvo. Navijacima ovo nije bas leglo najbolje te je utakmica prekinuta na par minuta zbog ulaska jednog navijaca u teren.

    No pokazali smo veliki karakter, nismo potonuli i vec u sljedecem napadu, nas krilni igrac Knezevic zabija pogodak sutom sa vise od 20 metara udaljenosti.

    Tada mijenjamo formaciju, iz igre vadimo DMC-a i jednog DC-a i prelazimo u 3-5-2 formaciju . Na terenu frcaju iskre, igra se veoma dobro i prilike se redaju i sa jedne i druge strane. U 70.minuti iz normalnog, mijenjamo mentalitet u napadacki, trener Dunava je namirisao krv, osjetio je da ovo mozemo dobiti..i vec u 73.minuti novi bljesak Knezevica, igraca utakmice, ponovno sa vise od 20. metara udaljenosti, zabija pogodak. Na tribinama je nastao delirijum, upaljeno je mnostvo baklji a neke su zavrsile i na terenu.

    Pouceni prethodnim losim iskustvom sa jakim protivnicima, mijenjamo mentalitet u veoma obrambeni, Ledeni preuzima inicijativu, imali su nekoliko dobrih prilika no uspjeli smo se odbraniti i slavlje je moglo poceti..

    Moram priznati da su mi u pobjedi uvelike pomogli navijaci koji su pratili mec, dosta ih se okupilo i da nije njih bilo ne znam kako bi zavrsilo.





    Stanje na ljestvici



    Hvala svima koji su pratili ovaj mec



    Last edited by Aleksandar Ilok; 03-16-2014 at 06:38 PM.
    Sezona 27, Level 27


  10. #10
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Doveden DLDC - 5 tokena



    Sezona 27, Level 27


Page 1 of 39 12311 ... LastLast