Results 1 to 10 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Akcija - spasimo od zaborava

E sad, ima jos jedna stvar koju dosada nismo radili, a to je spremanje slicica nekih prethodnih sezona pa prije nego se okrenemo trenutnoj sezoni, organizirali smo akciju "Spasimo od zaborava," kako bi barem nesto sto smo stavili na forum spasili i izlozili javnosti. Nema puno toga, ali je srcu drago

8.sezona

Zavrsili smo je na prvome mjestu u ligi sa impresivnom gol razlikom.

U kupu smo dozivjeli ispadanje u osmini finala koje nam je jako tesko palo, ovo je mozda nase najvece razocarenje otkad postojimo. Evo izvjestaj sa tih utakmica.

Prvu utakmicu smo vodili u gostima sa 3-0 a na kraju je zavrsilo 3-2. Uzvrat je bio prilicno bolan. Na poluvremenu smo vodili 2-1 i cinilo se da nas nista nece zaustaviti, no u drugom poluvremenu totalni preokret i u 88. minuti smo primili gol koji nas je izbacio iz ovog natjecanja.

Lose smo prosli i u cetvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka

U Ligi prvaka dogurali smo do Cetvrtfinala gdje smo prvo utakmicu dobili 2-1 ali smo u uzvratu totalno izdominirani i dozivjeli smo takodjer dosta bolan prolaz od 4-1. Ni u jednom trenutku nismo bili ni blizu prolaza a prvi gol smo primili prakticki u prvoj minuti.

9.sezona

Tim na kraju sezone je izgledao ovako

Ovdje cemo samo staviti neke velike pobjede i uzbudljive utakmice, te konacnu ljestvicu.

U ligi smo zavrsili na 4.mjestu sto je iznimno los rezultat, posto smo ciljali na 1.mjesto i realno, mogli smo do njega, no sezona je bila prepuna pogresaka, krivih odluka, nesnalazenja u kljucnim trenucima kao i odsustvo glavnog menadjera u finalu lige prvaka i zadnja 4. prvenstvena kola. Vecinu vremena smo bilo prvi i onda je uslijedio veliki pad..

U ligi prvaka smo dogurali do finala gdje smo uvjerljivo porazeni, porazu su kumovale ozljede dva kljucna igraca, crveni karton te opravdani izostanak menadjera.

U kupu smo ispali vec u 2.rundi tj u kvalifikacijama.

No evo prisjecanja sa nekih utakmica.

Da poludis. Imam dosta tesku ligu a ove sezone mi sa jakim ekipama bas ne ide, i svaki bod je vrijedan ako zelim osvojiti titulu, i onda napravim takvu glupost koja ce me mozda kostati titule. Nisam mogao danas pratiti mec, no planirao sam danas da dam crvene kofercice za jednog ozlijedjenog MC-a koji je ujedno i skaut i jedan od najboljih igraca, no zaboravio sam, a posto nisam mogao pratiti mec igrao mi je lik kojeg ove sezone sigurno vise ne bi uvrstavao u igru i naravno izgubio sam 3 boda kod kuce protiv direktnog rivala za titulu.

Upravo sam odigrao jednu nevjerovatnu utakmicu u ligi i pobijedio u gostima 4-3.

Last edited by Aleksandar Ilok; 06-22-2014 at 08:48 PM.

Sezona 10

Trenutni sastav

Ovo je moj trenutni sastav, zasad imam samo jednog skauta, no posto sam kupovao igrace kojima treba jos jedna ocjena da bi bili skauti, jos 5-torica igraca bi uskoro trebali da budu skauti.

Prijelazni rok još nije gotov, danas ili sutra bi trebali od nasih sponzora dobiti jos nesto sredstava za tokene, pa cemo svakako jos malo ucvrstiti obranu koja je najslabiji dio tima

Dovedeni igraci

Ove sezone je dovedeno ukupno 6 novih igraca, kvalitete 69, dakle jedna ocjena im treba da bi postali skauti.

Nemanja Ceran - doveden za 16 tokena

Mehmed Petrovic - doveden za 2 tokena

Almir Salkic - doveden za 12 tokena

Milan Males - doveden za 8 tokena

Stefan Pesic - doveden za 4 tokena

Nemanja Knezevic - doveden za 25 tokena

Prodani igraci

Prodano je ukupno 7 igraca

Ocekivanja

Tesko je reci...upao sam u jednu jako tesku ligu gdje igram sa 4.stara znanca koji su dosta jaki, pogotovo Ledeni, ima tu jos dosta jakih timova i nakon proslogodisnjeg iskustva stvarno nemogu nista prognozirati, svakako da je onaj najmanji cilj biti medju prvih 7, dosada nikada nismo bili ispod 4.mjesta pa se nadam da cemo nastaviti taj trend.

Sezona nije mogla gore da pocne, ispadanje u kupu vec u prvoj rundi.

Sa starim sastavom bez ijednog pojacanja, odigrali smo prvu u gostima i izvuki povoljnih 0-0 pred uzvrat, no u uzvratu smo sa obnovljenom momcadi sa 6 novih igraca kiksali i rezultat je bio 1-1.

No zato smo imali odlican start u ligi, protiv jednog od najjacih protivnika u prvenstvu, pobijedili smo cak 6-0 i time bar malo oprali gorak okus nakon ispadanja iz kupa.

Takodjer dobar start u Ligi prvaka i gostujuca pobjeda od 3-1

U ovoj temu cu stavljati ljestvice nakon nekoliko kola, neke vaznije meceve itd..a tijek sezone detaljno mozete pratiti na ovoj temi - Sezona 51. - 09. mart - Kako vam ide?
    Last edited by Aleksandar Ilok; 03-12-2014 at 09:48 PM.
    Cat Harrison, Volf, Shadow and 1 others like this.

Apprentice Vedran Staklenac's Avatar
    jako dobro prijatelju (Y)

Quote Originally Posted by Vedran Staklenac View Post
    jako dobro prijatelju (Y)
    Pozdrav stari moj, eto i tebe tu po dogovoru, evo dodji ovdje da pisemo o tekucoj sezoni http://forum.topeleven.com/top-eleve...tml#post237738
    Sezona 27, Level 27