Akcija - spasimo od zaborava
E sad, ima jos jedna stvar koju dosada nismo radili, a to je spremanje slicica nekih prethodnih sezona pa prije nego se okrenemo trenutnoj sezoni, organizirali smo akciju "Spasimo od zaborava," kako bi barem nesto sto smo stavili na forum spasili i izlozili javnosti. Nema puno toga, ali je srcu drago
8.sezona
Zavrsili smo je na prvome mjestu u ligi sa impresivnom gol razlikom.
U kupu smo dozivjeli ispadanje u osmini finala koje nam je jako tesko palo, ovo je mozda nase najvece razocarenje otkad postojimo. Evo izvjestaj sa tih utakmica.
Prvu utakmicu smo vodili u gostima sa 3-0 a na kraju je zavrsilo 3-2. Uzvrat je bio prilicno bolan. Na poluvremenu smo vodili 2-1 i cinilo se da nas nista nece zaustaviti, no u drugom poluvremenu totalni preokret i u 88. minuti smo primili gol koji nas je izbacio iz ovog natjecanja.
Lose smo prosli i u cetvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka
U Ligi prvaka dogurali smo do Cetvrtfinala gdje smo prvo utakmicu dobili 2-1 ali smo u uzvratu totalno izdominirani i dozivjeli smo takodjer dosta bolan prolaz od 4-1. Ni u jednom trenutku nismo bili ni blizu prolaza a prvi gol smo primili prakticki u prvoj minuti.
9.sezona
Tim na kraju sezone je izgledao ovako
Ovdje cemo samo staviti neke velike pobjede i uzbudljive utakmice, te konacnu ljestvicu.
U ligi smo zavrsili na 4.mjestu sto je iznimno los rezultat, posto smo ciljali na 1.mjesto i realno, mogli smo do njega, no sezona je bila prepuna pogresaka, krivih odluka, nesnalazenja u kljucnim trenucima kao i odsustvo glavnog menadjera u finalu lige prvaka i zadnja 4. prvenstvena kola. Vecinu vremena smo bilo prvi i onda je uslijedio veliki pad..
U ligi prvaka smo dogurali do finala gdje smo uvjerljivo porazeni, porazu su kumovale ozljede dva kljucna igraca, crveni karton te opravdani izostanak menadjera.
U kupu smo ispali vec u 2.rundi tj u kvalifikacijama.
No evo prisjecanja sa nekih utakmica.
Da poludis. Imam dosta tesku ligu a ove sezone mi sa jakim ekipama bas ne ide, i svaki bod je vrijedan ako zelim osvojiti titulu, i onda napravim takvu glupost koja ce me mozda kostati titule. Nisam mogao danas pratiti mec, no planirao sam danas da dam crvene kofercice za jednog ozlijedjenog MC-a koji je ujedno i skaut i jedan od najboljih igraca, no zaboravio sam, a posto nisam mogao pratiti mec igrao mi je lik kojeg ove sezone sigurno vise ne bi uvrstavao u igru i naravno izgubio sam 3 boda kod kuce protiv direktnog rivala za titulu.
Upravo sam odigrao jednu nevjerovatnu utakmicu u ligi i pobijedio u gostima 4-3.

192Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote

-7
-1