192Likes
-
VIP
Sezona 10
Trenutni sastav

Ovo je moj trenutni sastav, zasad imam samo jednog skauta, no posto sam kupovao igrace kojima treba jos jedna ocjena da bi bili skauti, jos 5-torica igraca bi uskoro trebali da budu skauti.
Prijelazni rok još nije gotov, danas ili sutra bi trebali od nasih sponzora dobiti jos nesto sredstava za tokene, pa cemo svakako jos malo ucvrstiti obranu koja je najslabiji dio tima
Dovedeni igraci
Ove sezone je dovedeno ukupno 6 novih igraca, kvalitete 69, dakle jedna ocjena im treba da bi postali skauti.
Nemanja Ceran - doveden za 16 tokena
Mehmed Petrovic - doveden za 2 tokena
Almir Salkic - doveden za 12 tokena
Milan Males - doveden za 8 tokena
Stefan Pesic - doveden za 4 tokena
Nemanja Knezevic - doveden za 25 tokena
Prodani igraci
Prodano je ukupno 7 igraca
Ocekivanja
Tesko je reci...upao sam u jednu jako tesku ligu gdje igram sa 4.stara znanca koji su dosta jaki, pogotovo Ledeni, ima tu jos dosta jakih timova i nakon proslogodisnjeg iskustva stvarno nemogu nista prognozirati, svakako da je onaj najmanji cilj biti medju prvih 7, dosada nikada nismo bili ispod 4.mjesta pa se nadam da cemo nastaviti taj trend.
Sezona nije mogla gore da pocne, ispadanje u kupu vec u prvoj rundi.
Sa starim sastavom bez ijednog pojacanja, odigrali smo prvu u gostima i izvuki povoljnih 0-0 pred uzvrat, no u uzvratu smo sa obnovljenom momcadi sa 6 novih igraca kiksali i rezultat je bio 1-1.
No zato smo imali odlican start u ligi, protiv jednog od najjacih protivnika u prvenstvu, pobijedili smo cak 6-0 i time bar malo oprali gorak okus nakon ispadanja iz kupa.

Takodjer dobar start u Ligi prvaka i gostujuca pobjeda od 3-1
U ovoj temu cu stavljati ljestvice nakon nekoliko kola, neke vaznije meceve itd..a tijek sezone detaljno mozete pratiti na ovoj temi - Sezona 51. - 09. mart - Kako vam ide?
Last edited by Aleksandar Ilok; 03-12-2014 at 08:48 PM.
Tags for this Thread