Results 1 to 2 of 2
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Mex
  • 1 Post By Mex

Thread: Nk croatia

  1. #1
    Mex
    Mex is offline
    Newbie Mex's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    33

    Nk croatia

    NK CROATIA
    NK Croatia je osnovana 30.03.2014. Klub su napravili stari veterani mojeg bivseg kluba Legends FC. Klub se trenutno nalazi na 5 mjestom tablice. Trenutašnji menađer je Mateo Farkaš.
    O KLUBU:

    POSTAVA:

    TABLICA:

    Najbolji igrač je Igor Arapović

    Sezonu smo poceli vrlo loše u kupu smo izgubili 7:1 i 5:0 protiv ekipe iz Poljske pod nazivom Beery A.C. U prvenstvu smo bili malo bolji ali i u prve dvije utakmice nije bilo pozitivnih rezultata.Izgubili smo 2:3 i 5:1.
    Tek nakon novih pojačanja malo smo se probudili i pobjedili 2 utakmice u nizu.
    Nakon toga ugostila nas je jedna solidna ekipa iz Slovačke i bio je to jos jedan poraz od 3:2. Poslije ovog teskog poraza dosli smo i do pobjede nad FC Barcelonom od 2:0.

    Dan poslije pobjedili smo svojom najvecom pobjedom u sezoni jednu slabu ekipu iz Indonezije rezultatom 10:0.
    Ugostili smo jednu vrlo dobru ekipu iz Poljske. Vodili smo 2:0 a na kraju izgubili 2:3. Dan poslije bili smo domacini klubu koji se nalazio na prvom mjestu i pobjedili sa velikih 5:1. U borbi za 8 mjesto borili smo se sa Nattawotom i pobjedili sa velikih 4:1. Dan poslije bili smo gosti kod susjedne ekipe koju vrlo dobro poznajemo i u dobrim smo odnosima i pobjedili smo sa velikih 8:1. Igra je bila fer i korektna.
    Aleksandar Ilok likes this.
    TEAM SHOWCASE: NK CROATIA

  2. #2
    Mex
    Mex is offline
    Newbie Mex's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    33
    I jos jedna pobjeda kojom smo se nasli na 4 mjestu. Pobjedili smo Anamariju iz Hrvatske rezultatom od 3:0 pruzili smo jednu vrlo lijepu utakmicu sa puno prilika ali samo 3 smo uspjeli realizirati.
    Aleksandar Ilok likes this.
    TEAM SHOWCASE: NK CROATIA