4Likes
-
1
Post By Немањићи ФК
-
2
Post By Немањићи ФК
-
1
Post By Немањићи ФК
-
Rookie
СЕЗОНА 02
ЛИГА:
Немањићи ФК је своју другу сезону успео да заврши као непоражен, у лиги, са само два ремија.
ЛИГА ШАМПИОНА:
Групну фазу, у Лиги шампиона, успели смо да прођемо, као првопласирани, без неке превелике муке.
И све је ишло, мање - више, глатко, до полуфинала. А у полуфиналу - финале пре финала. За противника нам је запао клуб - СеС. А, ја сам и тада тврдио да ће она екипа која прође даље, узети и трофеј.
У првој утакмици изгубили смо са 2:1.
А у другој добили са 3:2. И због тог једног гола вишка датог у гостима, СеС клуб одлази у финале, и тамо без по муке узима трофеј. Најискреније ми је драго, што је трофеј узела екипа која је нас избацила из даљег такмичења.
КУП:
Испали смо, одмах, на старту, од тада много јачег противника. Који је касније стигао до полуфинала, и ту испао од освајача Купа.
ТИМ:
ЗАНИМЉИВОСТИ:
Што се занимљивости тиче, везаних за другу сезону, је свакако куповина једног нападача. Занимљива само због броја кнокаут рунди. Сам играч, иако је преплађен дупло више од своје тржишне вредности, баш и није испунио сва наша очекивања.
У другој сезони, Немањићи ФК, добија и свог првог "Скаута", у историји.
И као последњу "занимљивост" у овој сезони, издвојили би смо и прву, већу, куповину токена.