4Likes
-
1
Post By Немањићи ФК
-
2
Post By Немањићи ФК
-
1
Post By Немањићи ФК
-
Rookie
Немањићи ФК
Поштовани Љубитељи фудбала и топ елевен-а, добро "вече"! Јављамо се са стадиона "Цар Душан Силни", у намери да Вам представимо један мали (тренутно - прим.аут.) клуб, са великим амбицијама. 
Реч је, заправо о фудбалском клубу Немањићи из Дечана. Али прво нешто о менаџеру поменутог клуба:
Господо - поштовање! Пре неких месец дана сам открио ову игрицу, и као љубитељ фудбала, заволео и топ елевен, и навукао се на исти без много одупирања.
А, мојој срећи није било краја, када сам јуче наишао на ово место (читај - форум) путо истих "Залуђеника" (без увреде, молим Вас). Коначно могу своје пријатеље и познанике оставити на миру и не давити их са информацијама (њима, на жалост, небитним) из елевена, о успесима и падовима мог клуба, о купљеним и продатим играчима,...
Отварањем ове теме није ми била да мера да се хвалим, јер огромна већина овде може без проблема да ми лупа пацке и набија комплексе својим успесима. Већ жеља да постанем "равноправни" учесник у расправама на форуму. А, као што правила лепог понашања и учтиве комуникације то налажу, пре тога је неопходно да се представим. Мишљења сам да је овај топик право место за то, и то је једини разлог за отварање ове теме.
Па, да кренем:
Зовем се Дарко (за пријатеље - Даре). Родом сам из Пирота (тако да поклоне од мене - не очекујте
), града на југоистоку Србије. Имам 30 и повећи кусур година, али ако је тачна она флоскула да је човек стар онолико толико се осећа, онда сам ја ове године напунио своје америчко пунолетство. 
Толико о мени, дозволите ми, сада, да представим Немањиће.