4Likes
4Likes

- 

1
				Post By Немањићи ФК 1
				Post By Немањићи ФК
- 

2
				Post By Немањићи ФК 2
				Post By Немањићи ФК
- 

1
				Post By Немањићи ФК 1
				Post By Немањићи ФК

- 

Rookie

Немањићи ФК

Поштовани Љубитељи фудбала и топ елевен-а, добро "вече"! Јављамо се са стадиона "Цар Душан Силни", у намери да Вам представимо један мали (тренутно - прим.аут.) клуб, са великим амбицијама.  
 Реч је, заправо о фудбалском клубу Немањићи из Дечана. Али прво нешто о менаџеру поменутог клуба:
 Господо - поштовање! Пре неких месец дана сам открио ову игрицу, и као љубитељ фудбала, заволео и топ елевен, и навукао се на исти без много одупирања. А, мојој срећи није било краја, када сам јуче наишао на ово место (читај - форум) путо истих "Залуђеника" (без увреде, молим Вас). Коначно могу своје пријатеље и познанике оставити на миру и не давити их са информацијама (њима, на жалост, небитним) из елевена, о успесима и падовима мог клуба, о купљеним и продатим играчима,... А, мојој срећи није било краја, када сам јуче наишао на ово место (читај - форум) путо истих "Залуђеника" (без увреде, молим Вас). Коначно могу своје пријатеље и познанике оставити на миру и не давити их са информацијама (њима, на жалост, небитним) из елевена, о успесима и падовима мог клуба, о купљеним и продатим играчима,...
 Отварањем ове теме није ми била да мера да се хвалим, јер огромна већина овде може без проблема да ми лупа пацке и набија комплексе својим успесима. Већ жеља да постанем "равноправни" учесник у расправама на форуму. А, као што правила лепог понашања и учтиве комуникације то налажу, пре тога је неопходно да се представим. Мишљења сам да је овај топик право место за то, и то је једини разлог за отварање ове теме.
 Па, да кренем:
 Зовем се Дарко (за пријатеље - Даре). Родом сам из Пирота (тако да поклоне од мене - не очекујте ), града на југоистоку Србије. Имам 30 и повећи кусур година, али ако је тачна она флоскула да је човек стар онолико толико се осећа, онда сам ја ове године напунио своје америчко пунолетство. ), града на југоистоку Србије. Имам 30 и повећи кусур година, али ако је тачна она флоскула да је човек стар онолико толико се осећа, онда сам ја ове године напунио своје америчко пунолетство. 
 Толико о мени, дозволите ми, сада, да представим Немањиће.