Pola sezone je proslo evo kako trenutno stoje stvari kod mene:
Liga trenutno sam prvi sa 6 bodova vise od drugog ali i utakmicom vise,ocekivanja prvo mesto mada bice tesko.
Liga sampiona prosao sam u 1/8 ali bice tesko moj kvalitet je 43,8 a njegov 41,5 mada prva postava mu je dosta jaka,ocekivanja 1/2 mada ni 1/4 nije lose.
Kup prosao sam na misice prvi mec pobeda 3-1 revans poraz 1-0 inace protivnik je bio 7. nivo kvalitet 43,8 ali prva postava skoro svi skauti,oekivanja dogurati sto dalje.
Rezime sezone:
Liga: Teza za osvajanje najbitnije da mi je kriza prosla imao sam par bas cudnih rezultata sad je najvaznije da je opet sve u mojim rukama.
Liga sampiona: Prema ocekivanju igram polufinale malo je bilo tesko(bio sam drugi u grupi) sad se potajno nadam finalu a tamo sta vec bude.
Kup: Imaju ci u vidu da sam prosle sezone ispao u drugom kolu ove je veliki napredak doduse i pre dve sezone sam igrao polufinale.
Danas igram prvi mec i tesko da cu moci u finale ali i ovako sam prezadovoljan.
Zakljucak: Sezona iz snova najbitnije je da sam popunio budzet(na kraju sezone ima cu oko 60M) i sa dva tri pojacanja eto me i sledece sezone u borbi za vrh.
Potrebno da se kupi prvog dana sezone: DCDR,MR(po mogucnosti da ima i AMR) ostalo zavisi od ponude
Transferi od jutros+ jedan od juce:
Zakljucak: Dobar prelazni rok doduse nisam bas sve doveo koje sam hteo zato cu jos par jutara ustajati rano.
Potrebni su mi: 1 golman i bar 1 dldc(naravno ako nadjem dva potpisujem) i to ce biti to do kraja sezone sto se tice transfera.
Azurirani podatci o timu.