Dobri transferi.
Odlična trgovina za malo tokena.
Pa tebi lako imas para ja moram kupim slobodne igrace pa ih malo treniram pa prodam i onda kupim dobre igrace.
Jeste imam para ali imam i troskova(izgradnja stadiona,obnova ugovora jacim igracima) ovih 75 i nesto M su mi dovoljni za jedno 4 maks 5 igraca ili za izgradnju stadiona do kraja sezone jer meni na ovom nivou 8 igraci koji nesto vrede kostaju od 17 18M pa navise.
I ja kad nadjem slobodnog da nesto vredi(od 6 do 7M) naravno da ga kupujem posto na ovom nivou i slobodni igraci mogu doveasti za 1 token.
Last edited by Ivanmil; 08-01-2013 at 09:04 AM.
To je to sto se pojacanja tice za ovu sezonu,hteo sam DCDR ali moze i ovako za dan dva cu mu istrenirati DC poziciju.
Do sredine sezone bi trebalo da postane skaut.
Na otvraranju sezone nisam nalazio igrace sa 5* vecinom su bili sa 3 i 4* tako da sa ovim transferima mogu da budem vise nego zadovoljan.
Sest igraca svi 5* i par kvaliteta do skauta su dosli za 9 tokena.
Jos jedan igrac doveden za 1 token,doduse sad imam guzvu na DCDR poziciji ali do kraja sezone jedan ce otici.
U timu mi ostaju dva igraca kojima isticu ugovori a imaju 20 god tako da cu sutra i prekosutra traziti ST i MR,ako ne nadjem nista vredno mora cu da im obnovim ugovore.
Transferi od pocetka sezone: 7 igraca dovedeno za 10 tokena
Istrenirana pozicija DC sad cemo videti kako ce se uklopiti u tim.
Doveden kao zamena za Velsanina Hjuza koji je vec na transfer listi.
Nije lose za 4 tokena a fali mu nekoliko poena do skauta .
Na polovini sezone evo mog rezimea:
Liga prvi sam sa 2 boda viska inace dobro ide kako ne stavljam bonuse za pobede.
Kup u 1/4 finale sam prosao pobedama 4-2 i 3-0,naredni protivnik jaci je za pola* i dva nivoa je iznad mene.
Inace u kupu u 1/4 finalu igraju:
1 tim nivoa 8 tj ja
3 tima nivoa 9
4 tima nivoa 10