4Likes
-
1
Post By Страхиња998
-
3
Post By Страхиња998
-
Partizan
Klub pravim 19.03.2011. godine
(Nekada sam imao slike svih utakmica,tabela iz svake sezone
ali sam to nakon prestanka igranja izbrisao tako da sada nemam nista)
Ajde prvo nesto o periodu pre ovog ''novog pocetka''
Sobzirom da sada imam svega 18 godina
glupo je pricati o tome kolka sam predznanja imao kad sam usao u ovu igricu
prvi put sa svojijh nepunih 13 godina...haha
Bio sam zaludjen igricom,bila je ukljucena 24 sata maltene,i ako je tad bilo
manje obaveza nego sad...
Secam se da je par nas pocelo da igra u isto vreme,a onda smo vrlo brzo
''navukli'' jos dosta njih iz drustva i okoline pa se TE masovno igrao u mom okruzenju
sto je igricu cinilo zanimljivom jer je dosta nas bilo smesteno u istu ligu,u kup (u ono vreme kad je moglo da se desi da igra 20. nivo protiv 1. haha) pa smo cesto cinili 70% nekog takmicenja...
E sad sobzirom na nase godine i nezrelost trofeji su ipak uglavnom izmicali i zavrsavali u rukama nekog tima koji spada u onih 30% sto nama
nije mnogo smetalo,imali smo medjusobne duele sto je bila ogromna stvar za nas haha
Mada je Partizan uvek bio pri vrhu tabele (top 4) sto je cesto bio najbolji plasman nekog od nas
Ipak do prve titule se ceka do 12. sezone,tj 10. nivoa
Vec u to vreme odredjeni br osoba iz moje okoline je prestalo sa igrom pa je ostalo
pa je ostalo nas mozda 6/7 da igramo aktivno...i to uglavnom u razlicitim ligama
zbog razlicite brzine napredovanja...
do sledece titule cekam jos 7 sezona gde uzimam titulu tako sto
pobedjujem prvog na tabeli golom u 90. minutu,sto mi je tada bio
najvazniji dogadjaj u igrici do tada...
Sobzirom na nezrelost i ne razmisljanje naredni period
mi ne donosi titule,najvise zbog loseg odabira igraca (tada free agent zbog malo para,a koliko se secam svi su bili 30+ godina)
I toga sto sam uvek isao na sva 3 trofeja pa bi bez kofera ostao vrlo brzo
zbog cega bi vrlo brzo nastao haos oko kondicije pa je domet u ligi bilo uglavnom 3. mesto
Sto se LS tice tu sam takmcenje zavrsavao od pocetka igrice uglavnom u 1/8 ili 1/4 finala
(izuzev nivo 13 i 14 gde sam ispadao u 1/2)
Kup je varirao ali ni tamo nisam imao nekih zapazenih rezultata pa sam od
8. do 22. sezone zavrsio prvo 9 puta za redom u 1/8 finala pa 6 puta za redom u 1/4 finala
Da bi u sezoni 23. konacno uzeo barem to 3. mesto...
Posle te 23. sezone igram igricu jos 10-tak sezona sa vrlo retkim ulascima u igru
da bi me na kraju kvar na top elevenu zbog kojeg nisam mogao da udjem u igricu par meseci
naterao da prestanem skroz sa igricom...u to vreme vec niko ne igra TE od osoba koje poznajem pa je
pored svega bio jos jedan plus za prestajanje igre...
-
-
Newbie