Najnoviji igrac u ekipi...
Najnoviji igrac u ekipi...
Шта најновији играч у екипи? :Д
Pa ti imas Lewandowskog? Ako se ne varam...
Ажурирано је све !
Azuriran prvi post
Apdejtovan prvi post.
Novi igrac sa skaut liste, Oscar Cardozo !
Inace njega smo doveli kao pojacanje sa skaut liste jer se sezona zahuhtava a jedan ovako dobar spic je prejako potreban, videcemo kako ce se pokazati u tandemu sa Aguerom
Trenutno stanje u timu :
Od danas pocinje kupovina slobodnih da se smanji malo Q da ne bih sledece sezone nadrljao u kupu
Evo ga kraj sezone vec sutra, a cilj za ovu sezonu je ispunjen 66.33% Prvi cilj je bio da se uzmu sva tri trofeja ali sam uzeo dva sto i nije lose, u glavnom zadovoljan sam!
Liga Sampiona: Ove sezone je bila najteza liga sampiona nego bilo koja do sad, protivnik u 1/8 prosek 5* , 1/4 prosek 5* skoro pa 6, polufinale tu je bilo lakse, tim sa prosekom jedva 5* i na kraju u finalu tim sa svim skautima u prvoj postavi ali to nas nije sprecilo da se lagano prosetamo i osvojimo takmicenje 4. put iz 7 finala
Liga: Solidna liga ove sezone ali se otpocetka znalo da cemo ja i FC Saturn voditi najvecu bitku oko prvog mesta...Kada sam fantasticno zapoceo sa skorom 11 0 0 bio sam siguran da cu sezonu zavrsiti 26 0 0 ali onda mali pad u formi i zabelezena su 2 kiksa, poraz i nereseno! FC Saturn je iskoristio tu priliku i pratio me sve do 25-og kola sa 2 kola zaostatka, i onda je dosao taj mec koji ce odluciti sampiona gde je Fk NeYmaaR odneo pobedu pred svojim navijacima i eto na kraju, dupla kruna