Za aukcije, ako si na njih mislio, ne mogu da se složim. Kada je bio onaj star način bidovanja, sećam se organizovali smo svojevremeno (juče tražio tu temu) ligu gde igramo sa 35 tokena i opet većina menadžera imala konkurente za tripletu timove Sada, imam jedan account gde sam krenuo od 1. nivoa, bez 20 tokena ne mogu da dobijem skoro nijednog igrača sa više od 5* osim ako mi se baš ne posreći Jeste da se sad dobijaju tokeni i na "ovaj" i na "onaj" način, ali mi je to ipak malo ubilo draž, sada je u suštini kao u FIFA-i

Što se treninga tiče tu se slažem, ali sam mislio na bonuse. Na osnovu mog iskustva od jedne i po sezone, ništa mi nisu doprineli. Imao sinoć jaku utakmicu, ja jači za 4% od protivnika, igram kući, obojica gledamo s tim što sam imao navijače za sveukupno +7% poseda. Svi bonusi sa treninga na maximumu, posed na utakmici je bio --- 50:50

Čini mi se da je ispod haube igra/generisanje situacija ostala ista, s tim što sada to možemo da vidimo i u 3D. Što je baš kul, zato sam se i vratio. Već sada se vidi napredak u određenim situacijama tu u odnosu na prošlu sezonu