SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
CUP-2. PLACE(1)
Nije zbog 3 na svojoj polovini vec 2 stopera samo ne zaboravi moze npr postojati neke formacije kao 3-5-2 itd...
Mozda ti ovo pomogne : http://forum.topeleven.com/formacije...formacije.html
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
LIGA,4 KOLO
skugrici 0-2 SPEED CITY
Na gostovanju u Bosni Speed City odneo sva tri boda,i sada je usamljen na prvoj poziciji...Mec je poceo sa dva pokusaja Jelisavca iz daljine ali je oba puta bio izblokiran.U 9' minutu Takacs dodaje do Vujovica koji je sutnuo malo preko precke.U narednih 30-ak minuta odbrana SC-a je bila fenomenalna sve sanse domacih su zaustavili,dok je SC imao par prilika iz suteva Divcica i Popovica ali su igraci skugrica odlicno blokirali.Sve do 39' minuta nije bilo golova a onda Roben pravi faul,dobija zuti a Divcic pogadja mrezu.U 45' minutu skugrici su imali korner ali je Isailovic intervenisao glavom.Na poluvremenu 0-1.Vec na pocetku drugog poluvremena u 51' minutu korner za skugrici Mandzukic je centrirao Roben zahvatio loptu glavom ali samo precka.U 55' minutu Dante dobija zuti karton a Neuer brani Divcicev udarac.Do 77' minuta bilo je par prilika na obe strane ali bez gola.Tada trener SC pravi izmenu Popovic izlazi ulazi DJukic.To se ispostavilo kao sjajno resenje SC je preuzeo inicijativu i u 84' minutu nakon faula Robena Divcic povisue na 2-0 do kraja meca nijedna sansa nije vidjena na obe strane.Sutra sledi bitan duel u ligi protiv Borkovca(14-09),a u vecernjem terminu(21-11) duel u LS protiv ekipe Partizn, oba meca se igraju kod kuce...
IU.....ISAILOVIC
Last edited by Beli Zmaj; 05-11-2013 at 12:03 PM.
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
LIGA,5 KOLO
SPEED CITY 5-0 fk BORKOVAC
Sjajan mec Speed City-ja,Divcicev het-trik....Pred punim tribinama FCSC poceo je jedan od vaznijih meceva u ligi ove sezone,vec u 9' minutu Takacs pravi faul dobija zuti karton i nece moci da igra u sledecem kolu,Borkovac izvodi slobodnjak ali Vujovic odlicno brani.Do 22' minuta bilo je prilika na obe strane ali bez golova ali u tom minutu Takacs prolazi odbranu gostiju i biva fauliran od strane Stojanovica koji dobija zuti a SC dobija slobodnjak,Divcic sutira i GoooOoOL 1-0.U 38 ' minutu Jelisavac 1 na 1 sa golmanom dodaje do Divcica koji postize gol za 2-0 na kraju prvog dela.U 53 minutu Takacs izvodi kratak pas do Vujovica koji postize Gol za ubedljivih 3-0.U 61, povreda Jelisavca(potres mozga) 2 minuta kasnije izmena kod domacih Savic ulazi izlazi DJordjevic a u 68' umesto povredjenog Jelisavca ulazi Danojlic.Par prilika je vidjeno pred golom SC ali bez gola za goste.U 77' treca izmena kod domacih umesto Naumcevskog ulazi DJurovic a odmah nakon te izmene Divcic daje gol iz 1 na 1.Nakon te izmene posed je bio ubedljivo na strani SC koji postize 5 gol u 89' minutu nakon kratkog pasa Takacsa,Savic lobuje golmana Borkovca Marovica i to je konacnih 5-0....Veceras LS protiv Partizn,u tom mecu ce igrati uglavnom rezerve a u ligi sutra sledi mec sa kill bosniaks u 22-10 a u kupu u 12-07 u gostima protiv Partizan F.C..nadajmo se da ce SC nastaviti sa sjajnim igrama u sva 3 takmicenja...
IU....DIVCIC
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
LIGA SAMPIONA,3 utakmica
SPEED CITY 2-1 Partizn
Golovi:
-SC
6' Vujovic(Isailovic)
21' Ilic(Kuzmanovic)
-Partizn
40' Mladenovic(Prodanovic)
IU.............DJurovic
Last edited by Beli Zmaj; 05-13-2013 at 05:31 PM.
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
LIGA,6 KOLO
kill bosniaks 0-4 SPEED CITY
GOLOVI:
-SC
7' DJukic
33' Romic(Divcic)
67' Jelisavac(Vujovic)
76' Popovic(Divcic)
IU..............Isailovic
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
KUP,PLEJ-OF,1 UTAKMICA
Partizan F.C 2-0 SPEED CITY
GOLOVI:
-Partizan F.C
37' Milijas(Radovic)
75' Bajramovic(Kunovac)
IU................Milijas(PFC)
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
LIGA,7 KOLO
SPEED CITY 10-0 fc.sablja
GOLOVI:
-SC
15' Vujovic